[Miquel Mallafré] Classe d’Història (o incultes del món uniu-vos al profeta)

No Comment

Quin altre país pot dir que un nou món fou descobert per ells?” “La Hispanitat és l’etapa més brillant de la història de l’home.” “Junt amb la romanització, la Hispanitat és la fita més important de la humanitat.” (Pablo Casado)

Quan ens pensàvem que les perles de Rajoy eren difícils de superar, arriba aquest amb els psicotròpics. La diferència és que amb el primer et trencaves el cul rient, amb aquest, no. Qui neix justet i miserable, amb els anys, les dues qualitats acostumen a augmentar, ell n’és l’exemple.

A veure sr. Casado, defineixi: “descobriment”? Ara, defineixi: “invasió, massacrar, humiliar, robar, obligar a espasa i foc, doblegar els genolls davant un Déu de fusta”, val? Crec que el que hauria de descobrir és que existeixen llibres d’història, o millor dit, només llibres. És el que té ser un indigent cultural.

Ara resulta que un individu que volia anar a “les Índies”, que va cometre un error de càlcul, que creia que la Terra era més petita, que es va perdre amb tres vaixells, que va aparèixer en un lloc inesperat i desconegut… bla, bla, bla. L’any 1492, Espanya no existia, idiota, Colom treballava per la corona de Castella, burro. És igual de limitat que el seu mentor, Aznar, quan deia que els “moros” havien de demanar perdó per haver ocupat “Espanya” durant vuit segles.

Espanyolisme racista i tronat en estat pur, però desenfadat i cordial. La consigna és crear narratives que apuntalin una versió supremacista de la història per alimentar als feixistes que encara no han sortit de l’armari. No és més idiota perquè el dia només té vint-i-quatre hores.

Això és el que passa quan et regalen estudis, ni llegeixes ni fas exàmens, el resultat és el líder d’un partit putrefacte. Amèrica va ser descoberta del no-res, amb dos collons. Quan et regalen títols, corres aquest risc, però és que a més posa en dubte els seus coneixements dels seus estudis de Dret i els “ocults” mèrits per a l’obtenció del màster. És com un castell de cartes fet de manera ràpida i en precari per construir una pantalla formal que res té a veure amb el seu buit intel·lectual.

És un escàndol veure que no té cap mena de base cultural i li sobra pedanteria (no val l’excusa dels assessors), la coneguda arrogància de l’inculte. Qualsevol li fa entendre que els víkings portaven banyes, però no eren uns cornuts. És absurd dir-li que la Història està per estudiar-la, no ho entén.

Em consola saber que el seu discurs amb missatge patriòtic anava dirigit a gent del seu partit, i pensar, el que se’n diu pensar… Ja n’hi ha prou de masturbar-se amb la Hispanitat i netejar-se amb la bandera, no creu? Queda poc per escoltar-lo dir que l’Everest és navegable.

miquel mallafré, 16 d’octubre de 2018

Related Articles

Deixa un comentari