[Miquel Mallafré] Cuca Gamarra, o sea, o sea!

No Comment

Aquesta dona que els dirigents del PP destaquen per la seva “lleialtat” és l’actual portaveu parlamentaria del PP, la que va substituir a la Cayetana (aquella marquesa amb més coll que cognoms). La Cuca (en realitat es diu Concepción), ens assegura que aquest govern d’ara el que vol és “instaurar una dictadura” i considera que els PGE (Pressupostos Generals de l’Estat) són “comunistes”.

Els burros, bramen; els porcs, grunyen; els corbs, grallen i les serps, esbufeguen. No saben fer altra cosa, per tant, és molt estrany deixar de ser i fer el feixista estant en un partit feixista. El que més li rebenta a la dreta franquista rància que defensa la Cuca, no és que UP, Bildu o ERC recolzin els pressupostos. El que els fot de debò, és que s’aprovin “els pressupostos”.

El que havíem pogut veure fins ara, és que a la Cayetana la manejava el seu ego, en canvi, a la Cuca la fan anar els seus ventrílocs. Quan creus que el PP ja no pot dir-la més gran, sempre tenen un roc a la faixa i tornen a superar-se. La immoralitat, la barra i la calumnia són la seva divisa, tenen l’afany del protagonisme que els porta sempre a l’obscenitat.

A la Cuca li devem frases antològiques com: “L’ingrés mínim vital és una imitació de les mesures que el PP va començar a aplicar a les comunitats autònomes fa molts anys”. Aquesta dona entre d’altres ha estat, l’alcaldessa de Logroño, la vicesecretària de Política Social del PP, fins i tot va ser capaç de demanar-li públicament a la Virgen de la Esperanza “erradicar la violència de gènere”.

Ara fa uns dies ha deixat anar que “intervenir en els lloguers és comunista”. Com podeu veure, es fa difícil escollir entre l’encefalograma intel·lectual pedant i insofrible que tenia i té la Cayetana, i l’encefalograma pla de la Cuca.

La Cuca és un cocktail de referències continues a Bildu (té una obsessió amb ells), comunistes (més del mateix), catalans (ens exterminaria directament), unitat nacional, bandera, cabra, església, immigració, ajudes, okupes… No ens en sortim d’aquesta roda infinita. Tota aquesta dreta plena d’arnes, amb aquesta magnífica barreja, seguiran vivint “ad infinitum” de la política fins quan vulguin. Nivell escàs, fallida intel·lectual, idees absents, zero projectes, debats d’alçada nuls, res de res, només el mateix cocktail un rere l’altre.

Aquesta mestressa plena de caspa, és la senyora dels missatges aspres i simples dirigits a votants aspres i simples. Un altre dobermann d’un sol ús. La cremaran en aquesta legislatura (si arriba, com la Cayetana) i l’apartaran a algun lloc discret del partit on no faci massa nosa o a alguna administració menor.

El problema dels polítics d’un sol ús, és que arriben de forma hiperbòlica i amb un grau superlatiu d’exageració de les coses que els fa perdre tota credibilitat, però suposo que per a qui van dirigits aquests missatges se’ls empassen doblats i amb nus, i els rellisca si són veritat o no. Els votants del PP són, en ampla mesura, l’Espanya que resa i la que envesteix quan es decideixen a fer anar el cap. És per això que el discurs del PP sempre és molt senzill, de fàcil digestió, carrincló i farcit d’una gran dosi de propaganda feixista, en el que, per exemple, els pederastes són simples degeneracions de la religió, mentre el comunisme i el separatisme estenen les seves branques fins contaminar les essències nacionals. Sempre comprovarem que la fabrica d’idiotes del PP és inesgotable.

A la Cuca, molts mitjans l’han rebatejat com a: Gomorra, Gabarra, Guarrama, Garrapata, Gramarra o Camorra, ara bé, el que més em crida l’atenció és com el seu nom de Concepción s’ha transformat en “Cuca” (cosa bastant habitual entre la pijeria hispana hortera), ja que, “Cuca” és el nom que els meus néts petits li diuen a l’aparell pràctic, a aquella cosa que els penja i que utilitzen per anar a pixar.

miquel mallafré, 14 d’octubre de 2021

Related Articles

Deixa un comentari