[Miquel Mallafré] El gran despropòsit (… acusar de rebel·lió a Junqueras, els ‘Jordis’, Forcadell i Trapero)

No Comment

Quina vergonya, acusar de rebel·lió a Junqueras, els ‘Jordis’, Forcadell i Trapero. És culminar el deteriorament de l’estafa del 78. Van crear una democràcia de plàstic dissenyada sota la tutela militar, amb un rei imposat per un dictador colpista contra una República popular. Sense una separació de poders real i un castís “lo tomas o lo dejas”, els poders del règim PP i PSOE, més l’IBEX, el rei i l’església mai han volgut canviar ni una coma. Ara pagarem les conseqüències de tenir un poder judicial nomenat per partits polítics neofranquistes. Si a més afegim a l’Advocacia de l’Estat acusant-los de sedició i malversació, la festa és rodona.

Que ningú s’enganyi, acusar de sedició per manifestar-se pacíficament i fer actes parlamentaris és convertir en delictes coses que haurien de ser drets fonamentals en una democràcia, és estar sota mínims. Els drets no poden ser a la vegada drets i delictes. Sense drets fonamentals no hi ha, no existeix la democràcia, és impossible. Si la venjança i l’acarnissament per satisfer a tots els fatxes que volen carnassa continuen (‘ajuste de cuentas’ segons un fiscal), la independència de Catalunya no l’aturarà ningú, ni 155 ni piolins en massa.

Saben del cert que no hi ha delicte de rebel·lió, que tot és per la por a la reacció dels portaveus de l’extrema dreta. El Govern no hauria de deixar passar aquesta oportunitat per resoldre aquest conflicte polític amb la política, no amb la repressió. Que a un assassí confés li demanin 15 anys i a gent que no ha fet res 25 anys, la cosa, no té nom. Aquesta fiscalia i aquests jutges no duran res de bo, ans el contrari, per tant, llibertat immediata de tots els presos. Prou d’utilitzar Catalunya per tapar l’abisme insondable de despropòsits d’una justícia i d’un Estat espanyol que fot aigües per tot arreu.

El lamentable ridícul del sistema judicial espanyol es veurà engrandit quan aquest assumpte arribi a Estrasburg, allà sí que dictaran justícia. Tota l’Europa judicial ha dit que no és rebel·lió, perquè no hi ha hagut violència, en contra del que diu una Fiscalia (suposadament autònoma), controlada pel Govern i que acusa de rebel·lió a qui calgui.

Un es queda de pedra, veient aquestes coses, no tan sols per estar fora de tota lògica en l’àmbit judicial, sinó per què és la ruptura definitiva amb Catalunya i el més greu és que uns innocents hagin d’estar a la presó com a màrtirs d’una causa, la qual cosa encara consolida més el naixement de la desitjada República Catalana Independent. El guió està escrit. Insisteixo, a Estrasburg al·lucinaran quan això arribi allà. Les condemnes estan més que cantades i ni tan sols els nacionalistes espanyols es creuen que hi haurà un judici just, és més, no ho poden consentir.

miquel mallafré, 2 de novembre de 2018

Related Articles

Deixa un comentari