[Miquel Mallafré] Escola d’estiu per a nostàlgics de Primo de Rivera

No Comment

Aquest estiu, al Valle de los Caidos i com qui no vol la cosa tota la “crosta” s’arreplegarà en aquest sinistre lloc, amb el suport de la FAES i de Falange Española, la cosa anirà d’aprendre a justificar la violència; com atiar la bilis dels cadells amb vocació feixista; es faran simpàtiques xerrades de la mala hòstia que se’ls posa quan aborden el tema català; es miraran entre ells amb ferocitat per anar pujant el to de ràbia continguda i un cop arribin al “climax” nihilista i havent acumulat tota la mala llet del món en “puterwares”, ja tindran a tota la llodrigada preparada per deixar-los anar i poder aplicar el contingut dels envasos als immigrants, als podemites de torn, als catalans, als independentistes, als bascos, i a tots els enemics de la seva pàtria arnada i plena de rates, naturalment amb diner públic, ja que aquests no es belluguen si no és amb finançament aliè. De moment ja han buscat un comptable a Gènova 13, per maquillar la despesa.

Un altre exemple més de la “impecable Transició”, que no fou una altra cosa més que un “apanyo” per no criminalitzar el sistema anterior i mantenir-lo de manera oculta al poder sota la tutela dels militars. Els grans poders econòmics els segueixen manejant els mateixos de sempre tant a l’empresa com a la banca. L’Església Catòlica segueix exhibint uns privilegis que no es veuen en cap país civilitzat i els militars segueixen sent els mateixos per herència. Què és el que ha canviat? La carcassa, l’embolcall. Aquí només s’elegeix de manera limitada a qui posa la cara dels que governen des de la tramoia. És el que coneixem com a poders fàctics, que a vegades ensenyen la punteta o el “plumero” de forma accidental, o com en aquest cas de forma volguda.

botomalarrassa

José Antonio Primo de Rivera, un individu que va escriure quatre lletres que no donen ni per omplir un full parroquial, el consideren un intel·lectual al qual li dediquen una escola d’estiu. José Antonio Primo de Rivera va ser un assassí, un “señorito jerezano” que va fundar un mini partit feixista que fou un grup dedicat a rebentar actes obrers i sindicats amb finançament de Mussolini fins la decepció total a les eleccions del 36, les quals van ser el seu enèsim fracàs electoral. La política de José Antonio no era altre que la dels punys i les pistoles, o sigui, la d’un terrorista addicte a la violència. Haig de reconèixer que molt poques coses em sorprenen a hores d’ara, ara bé que ens governen els néts, familiars i parents dels colpistes del 36 crec que és indiscutible i que està tot dit. Un dels intel·lectuals de tot aquest despropòsit serà José Maria Fidalgo, sí, sí l’exsecretari de CCOO. Tampoc sorprèn massa.

Crec que en el Valle de los Caidos, haurien d’instal·lar els estudis de 13TV. No desentonaria gens, alguna funcionalitat ha de tenir aquesta enorme falla de la comunicació rància, aquest insult al mig del no res, aquesta cagada en honor al crim i l’assassinat. Anomenar “pensament” a aquesta col·lecció de vòmits caducs, casposos, altius, idiotes, cursis fins la nàusea, que l’única cosa que defineixen amb concreció és l’instrument del terror que va matar a milers de persones per culminar un retrocés històric de 40 anys, és un claríssim problema de criteri. La mediocritat admira a la mediocritat, els brillants han de marxar o sobreviure com a illes entre tanta misèria intel·lectual. Us imagineu mantenir a Alemanya o Itàlia un mausoleu en honor a un dictador, aixecat amb el patiment dels condemnats, tots ells presos republicans a treballs forçats? Aquí la Marca España ho respecta i a més fa ostentació, com no podia ser d’una altra manera i on cada dia que passa hi ha una nova entrega “democràtica” en un país de baix cost com aquest. Vomitiu.

miquel mallafré, 29 de juny de 2017

Related Articles

Deixa un comentari