[Miquel Mallafré] Està sembrat

No Comment

L’any no podia acabar d’un altre manera que amb el suport inestimable del líder còsmic, Pablo Casado. Acaba d’equiparar-nos a “una república bananera”, denunciant la “mentida i l’arrogància, del pitjor Govern de la democràcia”. El balanç que fa de l’any 2020, és que ha estat “un any horribilis” (ens demostra que domina el llatí), acusant l’Executiu de “blanquejar Bildu” o “d’avalar el règim assassí dictatorial de Veneçuela”. De Catalunya, tampoc se n’oblida, i torna a eructar el que tothom ja sap.

M’agradaria aclarir-li que Espanya no és una República bananera, en tot cas seria una República Monàrquica bananera, això sí. Quants nous votants guanyarà el PP amb aquesta anàlisi estúpida? Aviat ho veurem. Us adoneu com l’estupidesa no descansa mai i sempre hi ha algun imbècil de guàrdia? Els estúpids d’aquí no descansen mai, fixeu-vos a tots els països, de forma independent a la seva ideologia, celebren o estan contents per l’arribada de la vacuna, aquí (amb el PP a l’avantguarda) segueixen fent exercicis de roïndat. Quan algú no té arguments en un debat, opta per insultar a l’oponent, ho deia Sòcrates. Com podem veure, hi ha un determinat tipus d’idiota que ja ve d’antic, com és el cas de què parlo. Contra pitjor, millor, doncs això.

Líder de l’oposició? El que té aquest mamarratxo només és mala llet, una educació deficient, ira, ràbia i una visió de ciclop d’Espanya i d’Europa, pintar, el que se’n diu pintar, no pinta res. En els moments més difícils de governar un país, ells no hi són a cap lloc i això és el que els té plens de còlera, perquè no serveixen ni per fer d’oposició. El que ha fet el PP (tota la dreta) amb la pandèmia és indecent. Quina lliçó de gestió poden donar ells quan tothom recorda el que van perpetrar amb els malalts d’hepatitis C, deixant morir a més de 4.000 persones perquè el tractament amb el medicament ‘Sovaldi’ era molt car. Uns miserables sense escrúpols, això és el que són.

Ara bé, no menystinguem als estúpids. A la dreta, aquest paper sempre li ha funcionat perquè darrere el reguer de deixalla ètica i moral que van escampant arriben els col·legues periodistes de la premsa pessebrera, els recullen i els converteixen en “fems” per adobar les mentalitats planes, que és el camp de cultiu dels seus votants. Quan un estúpid agafa un límit, el límit s’acaba, però l’estúpid segueix. Són així.

La cúpula del PP està plena d’estúpids incompetents, amb Casado al front i amb l’Ayuso menjant-li les ‘pelotilles’, són servils (fins la nàusea) a les ordres d’un element que només se’l coneix per fotre’ns en una guerra en la qual van morir milers de persones, entre d’altres més de dos-cents ciutadans espanyols a l’estació d’Atocha. Amb aquest elenc en primera línia, poc es pot esperar perquè la dreta doni alguna mostra de sensatesa.

En altres moments ETA i els independentistes eren l’argumentari amb què s’alimentava la posició política del PP, ara li ha tocat a la pandèmia i la seva gestió per part del Govern per treure’n rèdit polític. Crispar o polaritzar l’ambient social ho porten implícit en els seus gens. Es tracta, en realitat, d’una actitud mesquina, la d’una estupidesa que no descansa mai. Si fóssim la ciutadania d’una societat crítica i no la d’una societat anestesiada, aquesta gentussa tindrien els dies comptats, o millor dit, no existirien.

No tingueu cap dubte, Pablo Casado es quedaria cec per veure borni a Pedro Sánchez. Per què no et menges el ranxo si ets un mort de gana? Doncs, només per fotre al cuiner, que traduït vol dir, tot el que fa només és per fotre al Govern ‘sociocomunista’. El mateix està fent amb la vacuna, aquesta manera de fer oposició li genera anticossos enfront de l’antiespanya, que és el veritable virus per a ells.

Sempre m’he preguntat com deu ser l’ADN de gent com Casado, Almeida, Ayuso, Arrimadas…, són com cèl·lules mutants de la política, però no, el seu material genètic és fix i més que previsible, només que canvien cada dia de criteri, de membrana cel·lular, per simular que evolucionen. Hi ha algun ésser viu de Gènova 13 que hagi evolucionat? Existeix? Parameci, Casado; ameba, Ayuso; liquen pla, Almeida… són senyories unicel·lulars, però això és una altra història.

Fixeu-vos que no es cansen mai de fotre el ridícul. Les vacunes estan arribant malgrat els impediments, haurien de tenir un mínim de dignitat i callar les seves boques plenes d’escuma. Aquest comportament de qui només veuen banderes d’Espanya per tot arreu, és obscè, com que no poden trincar, l’embalat se’ls anat al carall. Són com la RENFE, arriben sempre amb retard. És cosa de l’endogàmia. La mostra és Madrid.

La carrera d’infradotats, manats o llepaculs que tenen el tàndem Ayuso-Almeida a mi em té al·lucinat. A un hangar o gran aparcament, l’anomenen Hospital Zendal. Cada dia hem de sumar les estupideses de l’alcalde, dient una cosa i la contraria, tot en una mateixa frase. Sorprenent com l’estupidesa se la poden prendre amb tanta seriositat.

Al marge de màfia, són cretins, ja que es creuen els seus deliris basats en les mentides, les mitges veritats, els discursos aliens i el control remot de delinqüents com ara Florentino Pérez. Deuen tenir com una mena de concurs secret entre ells, a veure qui llarga la idea més descarada, amb més traïdoria i més plena de caspa. Dumping amb impostos, muntanyes de ciment, acumular contaminació, abaixar impostos als rics, demanar diners públics al Govern… Segueixen pam a pam els mateixos passos de lluminàries com Aguirre o Gallardón. Els grans gurus. Crec que haurien de rehabilitar IFEMA, però com a presó. Fàstic del bo.

P. S.

Si us plau, que algú li digui a Pablo Casado que la UE no és una ONG o alguna cosa semblant. D’on creu que surten els diners de la UE? Per favor, que algú li expliqui el que per a ell és un misteri. La UE, no és un ens abstracte subvencionat per algun personatge molt ric i boig. Veneçuela, aquí no hi té res a veure. Com creu que se sustenta la UE, amb tot el seu Parlament, el qual també l’elegeix el poble espanyol i el mantenim amb els nostres impostos? El nivell polític d’aquest personatge és dels que faria envermellir a El Fary, que ja és dir. El millor d’aquest 2020, és que s’ha acabat.

miquel mallafré

Related Articles

Deixa un comentari