[Miquel Mallafré] Fart

No Comment

De debò que la ciutadania encara no s’ha adonat del que està passant en aquest país des de fa temps?

Estem en el mateix camí que els EEUU amb Donald Trump. La ultradreta sembrant odi i confrontació, una situació que ens porta a la destrucció de la convivència i la democràcia. No accepten que altres governin, prefereixen incendiar el país. Se’ls ha d’aturar com sigui o ens faran un mal irreparable.

Des que van arribar a les institucions (parlo de PP i Vox), fent declaracions homòfobes, racistes, xenòfobes i pixant fora tinter sempre, hi ha gentussa que es veu capacitada per cometre qualsevol tipus d’atrocitat i agressió contra qualsevol col·lectiu que sigui diferent al seu. Encara no s’ha percebut com al maltractament de gènere se li resta importància? En què ens estem convertint? Aquest és el futur que es vol per tota la gent que ens ve al darrere?

No soc de donar consells (mai ho faig), però sí d’evidenciar realitats. Tota la gent que vota a aquests partits, els recomano mesura i compte, ja que en qualsevol moment de la vostra vida, vosaltres o a la gent que estimeu, podeu passar per diferents raons i motius a formar part d’aquests col·lectius, o d’altres, als que els integrants d’aquestes formacions lamentables ultres, roïns i feixistes, us posaran com a objectiu i en el punt de mira per destruir.

No s’ha de deixar de banda que la ultradreta té aliats en el món ultracatòlic en tot el seu inabastable món arnat, aquest suport mutu ha donat lloc a una Internacional Cristianofeixista, a una “nova religió” que s’alimenta de l’odi, que creix i que gaudeix amb ell, que el fomenta entre els seus seguidors i l’injecta a la ciutadania. Enteneu ara les innumerables agressions homòfobes?

Naturalment, molts mitjans de comunicació han estat blanquejant durant dècades aquests discursos d’odi que han acabat per normalitzant-se. Resultat, els agressors no tenen cap mena d’objecció en agredir, violar i inclús matar, a persones que no els han fet absolutament res, simplement perquè en els seus caps no entra el fet que una persona diferent pugui viure la seva vida.

Estic fart (vostès ho estan?) que no es faci res per evitar que això segueixi passant, que no vegin delicte d’odi quan et maten cridant: “maricón”, o t’ho escriuen a punta de ganivet, només es pot interpretar com que la policia i la justícia que tenim és de la mateixa corda que ells.

Com ens envaeixi la por estem perduts. La gran tragèdia amb el feixisme i la intolerància a Espanya, és que els tenim arrelats des de la judicatura, la reialesa, passant per l’església, l’exèrcit i la policia. Espanya no tan sols està plena de fatxes, el que més abunda són analfabets idiotes en quantitats industrials. El PP i Vox al Congrés dels Diputats representen al feixisme, a Franco, la xenofòbia, l’homofòbia, el racisme, l’odi, la cabra, el patriotisme arnat i a tota la gent amb la capacitat justa per no cagar-se a sobre.

miquel Mallafré, 8 de setembre de 2021

Related Articles

Deixa un comentari