[Miquel Mallafré] Feredat (Maquiavel, Villarejo i el clavegueram de l’Estat)

No Comment

És normal que les declaracions de Villarejo sobre els atemptats del 17-A de 2017 no surtin com a notícia principal? De moment, en tota la premsa patriòtica la notícia brilla per la seva absència. Això sí, Djockovic i la seva vacuna; Boris Johnson i la seva farra privada; o Barbara Rey i “el campechano” són les estrelles dels informatius.

L’ex-comissari Villarejo (no cal entrar en l’ètica del personatge) ha acusat el CNI de deixar actuar, de deixar fer a l’Imam de Ripoll per donar “un petit ensurt a Catalunya”. Aquest senyor es presenta en seu judicial i sota jurament diu que el CNI sabia de l’atemptat i que volien donar-li una “lliçó i un ensurt” a Catalunya i… se’ls va anar de les mans.

El PP, PSOE, Cs i Vox van vetar la comissió d’investigació sobre la relació entre el CNI i l’Imam de Ripoll en l’atemptat terrorista de les Rambles de l’agost de l’any 2017. Si és cert, la cosa fa feredat.

És ben curiós, si Villarejo desvetlla alguna cosa que entra dins els nostres paràmetres racionals, és un escàndol majúscul, com per exemple, el sainet aquest de l’Ana Rosa Quintana i el gàngster que té per espòs, d’això molt poca gent en dubta. En canvi, quan la cosa inclou un atemptat terrorista a Catalunya on el CNI estava ficat fins a les celles, això ja no agrada tant segons el color de la ideologia política, per tant, entra en conflicte amb els paràmetres de veracitat del règim, ergo, el Maquiavel de la carpeta als morros, s’ho inventa.

Que l’Imam era confident del CNI està provat, demostrat i només calia que sortís publicat al BOE; ara, l’únic que ha fet l’ex-comissari és dir-ho. Que qui va vendre els explosius de l’11-M de 2004 als islamistes eren confidents de la Guàrdia Civil se sap des de fa lustres, molt abans de descobrir el nostre Maquiavel amb gorra. El que els emprenya i els fot de debò, a tots els poders fàctics, no és que sigui veritat, sinó que s’hagi descobert el pastís.

No tinc massa paraules per qualificar-ho. Ara, tota la premsa a sou començarà a blanquejar la història dient que és un invent d’un paio amb més misteris que el rosari de l’alba i passaran a ignorar la notícia o la fondran a negatius perqupe no arribi a portades. Fixeu-vos que tots els mitjans d’aquest país discuteixen i estan els uns contra els altres per motius ideològics o per la línia editorial, utilitzen les declaracions de Villarejo segons els interessos, no deixa de ser un arma que utilitzen com els hi convé, però “cap”, sigui del color que sigui, parlarà d’aquest bassal de merda.

De cop, tots es posaran d’acord en no donar-li més micròfon a Villarejo en aquest aspecte, amb la qual cosa donaran pistes (si és veritat o mentida) sobre la implicació del CNI en l’atemptat del 17-A de 2017. No podem oblidar que molts mitjans, inclús si el mateix imam de Ripoll els digués que treballava per el CNI, no el creurien.

El PP va buscar per tots els mitjans morts i terroristes a Catalunya. Per moltes proves falses i d’altres forçades mai van poder posar “terroristes catalans” a l’escenari. Tanmateix, ara Villarejo ha rebel·lat els primers morts del “procés” gràcies a un CNI controlat per M. Rajoy. Aquesta és la notícia que no pot passar desapercebuda per cap mitjà de comunicació que presumeixi ser-ho.

Si tot el que xerra aquest miserable és només un 10% de veritat, ja és gravíssim, i s’haurien de depurar responsabilitats a qualsevol nivell. El “petit ensurt” sembla ser que era no donar informació als Mossos i desarticular el comando des de les Forces de Seguretat de l’Estat, per demostrar qui era el més eficient. Resultat, morts innocents i polítics lamentables, que això sí, a la fotografia es van posar els primers. Tot plegat, és la nàusea feta història. Ho acabo de dir: malgrat el que ha dit sigui una petita part de veritat, ja és inacceptable i pervers.

Intentaran tapar aquest nou crim del PP després del de l’Aznar amb la seva Guerra del Golf i la invitació a la massacre de l’11-M a Madrid? O el de l’Ayuso amb els seus geriàtrics i top ten de morts pandèmics gràcies a la seva llibertat? Ara M. Rajoy també forma part d’aquesta tradició amb el seu ajut inestimable al CNI. Assumim com a societat que estem en mans de psicòpates que per aconseguir poder són capaços d’arribar molt més lluny del que en puguem imaginar. Espero que aquesta desferra humana que és el Villarejo li doni temps a dir-ho “tot” abans que el suïcidin amb un accident o un infart sobtat.

miquel mallafré, 12 de gener de 2022

Related Articles

Deixa un comentari