[Miquel Mallafré] La “Reconquesta” de l’emir Abascal

No Comment

Aquest passat 2 de gener, Vox ha volgut recordar la presa de Granada pels Reis Catòlics, tal dia com el d’ahir d’ara fa més de cinc segles. Ho ha fet amb un vídeo i amb aquesta sucosa proclama: “La toma de Granada. No queremos, ni debemos olvidar, que hoy hace 527 años de la liberación de Granada por las tropas españolas de los Reyes Católicos, poniendo fin a ocho largos siglos de Reconquista contra el invasor musulmán”.

El partit ultradretà ens assegura que: “No queremos ni debemos olvidar”. Ens parla de “Liberación”; de “Tropas españolas” i ho rematen amb allò de l’“Invasor musulmán”.
A veure, burros del cabàs, Granada sense els àrabs no tindria nom. Els àrabs van estar aquí uns 800 anys pel cap baix, o sigui, la cultura històrica que més temps ha passat a la península Ibèrica, incloent-hi l’actual. Encara diré més, us puc assegurar que gràcies a ells existeix el territori espanyol, ja que sense una causa comuna (aconseguir més territori), la península s’hagués pogut quedar esquarterada en diversos regnes i comtats, i avui la “gran Espanya” que aquests cretins magnifiquen podria ben bé ser un lloc geogràfic amb cinc o sis països amb les seves banderetes diferents. “Tropas españolas” al segle XV? Insisteixo, burros del cabàs.

Estic fart que maltractin la Història d’una manera tan tronada, fart de llegir estupideses sense cap altre fonament que la víscera i la bandera, fart que deformin la realitat com els surt de l’engonal per així justificar el disbarat. Deixeu a la Història en pau, per dignitat i per respecte.

Sabeu el que és “Liberación”?, de qui? La gent que vivia allà, la seva majoria eren musulmans, era gent que vivia allà des de feia generacions, amb la seva cultura, la seva llengua i les seves tradicions. Com alliberen a algú que viu en la seva pròpia terra? Ignorants, us adoneu de la vostra absurditat?

La vostra Espanya, com a tal, amb els RR. CC. no existia. Espanya sorgeix de la unitat política i legal després de l’arribada borbònica del segle XVIII, quan van anul·lar els furs i es va unificar per llei a tots els integrants de la corona. Ho enteneu ara, burros?

Pel que fa a les “tropas españolas”, com que Espanya com a nació no existia en aquell moment, no hi havia “tropas españolas” l’any 1492. El que hi havia eren uns soldats castellano-aragonesos. Boabdil d’on era? De Perejil? Això és el que passa per estudiar Història al Valle de los Caídos. Burros. Em seguiu? Espanya com a entitat jurídica neix després de l’aprovació de la Constitució de 1812 (La Pepa), aprovada per les Corts de Cadis. Fer veure o posar conceptes actuals i jutjar la història amb ells és un gravíssim error molt estès dins l’univers fatxa, sobretot perquè no es respecta el més mínim la pròpia Història i només la veuen com un estri més de la seva obsessió per crear discursos polítics feixistes que encaixin amb els seus delirants ideals. Sou uns plastes plens de caspa.

Per acabar, Abderraman III era tant o més espanyol que la Isabel o el Fernando, ambdós catòlics i molt més encara que Carles I (Habsburg), però és clar, eren cristians. Els musulmans que vivien per aquell llavors no eren “invasores”, abans que ells diverses generacions dels seus avantpassats ja van habitar la ciutat de Granada i van contribuir al seu desenvolupament. Granada era la seva pàtria, la dels seus pares, la dels seus avis i així durant segles. Qui són els racistes i supremacistes? Us heu perdut, o encara hi sou totxos?

Una de les coses que ens demostra l’analfabetisme dels ultres és que vulguin celebrar que els RR. CC. fessin fora als musulmans quan el més important que Granada ofereix al món és el seu llegat musulmà de l’Alhambra, el Generalife i l’Albaicín. Fins i tot per posar-se nostàlgics i rancis s’ha d’estudiar una mica.

Tot el que vomita aquesta fauna ultra surt del més profund de la caverna (no la de Plató), sinó la de l’homo erectus, però molt erectus. Té un mirall a casa seva aquest tal Abascal? Ha vist els seus trets facials? Si li fan una anàlisi genètica, estic convençut que està ple de marcadors genètics del Magreb. Es veu que l’homo antecessor exigeix que li retornin les terres de la península al seu anterior amo. Què és el màster de Casado comparat amb l’oceà de merda que és Vox?

miquel mallafré, 3 de gener de 2019

Related Articles

Deixa un comentari