[Miquel Mallafré] L’espai Iceta

No Comment

Ah, que resulta que teniu espai? El lloc per on vostè treu el cap per insultar jo acostumo a dir-li forat. Un espai és una altre cosa, però no seré pas jo el que doni idees, ja te n’assabentaràs d’aquí a uns dies, a més notaràs -i molt- la diferència de forat. El vostre espai, així considereu a Catalunya, la vostre finca? Així és com voleu als catalans, una mà d’obra barata? A vostè sr. Miquel Iceta, l’únic que l’importa són els vots per poder fer amb ells el que vulgui i seguir tenint súbdits.

Vostè es permet el luxe de dir que la sra. Colau, la CUP, ERC, En Comú Podem… tenen privilegis? I ho diu vostè que junt amb el PP el seu partit s’ha endut milions d’euros? Vostè parla de privilegis? Darrers dies de campanya i ja el tenim desbarrant contra els catalans. Algú s’ha llegit el “ridícullum” d’aquest paràsit de la política que porta 40 anys reblat a la cadira amb una incontinència verbal que fa que el personatge només faci que confondre la gent a base de retòrica barata.

La reacció no deixa de ser lògica, la menjadora té un límit, per tant té una certa por a quedar-se sense feina i haver de buscar treball fora del partit, si no li troben abans un altre poltrona amb la porta giratòria. De què pot treballar aquest home? El món real és un, i vostè només ha viscut dins de la bombolla socialista.

El PSC-PSOE seguint la mateixa campanya de la por contra tot el que olori a separar-se o canviar Espanya, gran estratègia. La gent ja no els diferencia massa del que diuen els seus socis PP i C’s, reconèixer-los com el que diuen que són requereix d’una capacitat d’abstracció excessiva.

Sorprèn bastant que s’indigni per com tracten els socialistes a molts llocs. En concret els engeguen, on? Doncs a la merda, on si no? Miri sr. Iceta, començaré per dir-li una frase amb la que vostès s’omplen la boca i els agrada molt: “Quien siembra vientos, recoge tempestades”. Vostès els del 155, des de ja fa un grapat d’anys amb els seus constants atacs feixistes a Catalunya no els hauria de sorprendre que la gent del carrer els engeguin a la merda.

Trobo que a vegades la millor manera de ser educat és perdre l’educació amb vostès. Les seves reiterades amenaces nacionalsocialistes contra tot allò que sigui català amb la caterva del govern central triturant a tort i a dret, el Tribunal Constiucional, l’Audiència Nacional i el Suprem com a pròtesi al servei d’un partit corrupte, lladre i mentider com els seus, i amb una justícia agenollada davant els interessos, què volia, que li posessin una catifa de flors allà on va? És això el que heu sembrat.

No serà que l’han engegat per la seva complicitat amb les polítiques d’austeritat sagnants que han aplicat a milions de ciutadans i que els han ofegat fins al límit de la misèria, i ves per on -casualitats de la vida- només uns quants del PP-PSOE i C’s són els que s’han estat enriquint pornogràficament? Ara sí, de passada, vagi-se’n també vostè a la merda. Que un col·laboracionista com vostè, associat amb un xenòfob i una dóna sortida d’un laboratori polític parlin de nazisme, té collons la cosa, no creu? La banalització del nazisme comporta aquestes reaccions, inclús li diré més, van construir uns camps per agrupar a la penya i escridassar-los d’una manera més còmoda.

miquel mallafré, 18 de desembre de 2017

P. S.

Començo a pensar que deu haver-hi tanta gent a “la merda”, que hauríem de pensar ja molt seriosament en crear un altre lloc on ficar-los.

Related Articles

Deixa un comentari