[Miquel Mallafré] Llenguatge col·loquial

No Comment

On és la Fiscalia quan se la necessita? El virus actual que ens condiciona la vida, no és res comparat amb aquest altre virus larvat que representa el franquisme insepult que encara cueja gairebé mig segle després de la mort del general “irrepetible”. La democràcia borbònica (democràcia cosmètica) que l’amaga, no és capaç d’esborrar els tics feixistes que encara perduren. El virus mare actual radica en uns polítics mediocres, una judicatura fidel al règim i unes FF. AA., partidàries del nefast soroll de sabres.

Anem a pams, que uns exmilitars senils, partidaris del genocidi, es diverteixin planejant la mort per afusellament de més de la meitat de la població d’un país, és la mostra que les FF. AA., aquella que paguem els “fills de puta” que volen afusellar, segueixen sent uns franquistes de llibre. El fet de que la pròstata no els funcioni, no és cap excusa per dir les burrades que han dit. Aquests cretins se’ls hauria de fer passar per la pedra per delicte d’odi. Ja no són militars malgrat que ho hagin estat, com d’altres ja no som professors malgrat haver-ho estat, això no els exonera de les seves responsabilitats a l’hora de fer tertúlies de cafè vetust i que ho facin en forma de carta al rei de l’Estat, demanant-li un alçament i que aquest accepti la recepció de la mateixa i la seva lectura, sense més. Quan va morir el seu ídol (Franco “el irrepetible”), devien tenir uns vint-i-cinc anys o uns trenta quan el seu alter ego (el de la màquina d’escriure al cap i pistola en mà) va redecorar el sostre del Congrés el 23-F. Des de llavors es van quedar orfes i sense núvia (el “campechano”, els va plantar), l’única sortida que els quedava era putejar als infidels quan feien la “puta mili” i, fins i tot aquest caramel els hi van fotre. Pobrets, ni un sol afusellament per endur-se a la boca. Tan bé que queden els afusellaments en una democràcia. I ara, el misteri. Per què li escriuen al “preparao?” Li estan demanant que encapçali a la tropa? Queda clar que li demanen a aquest, perquè si li ho demanen al “campechano” a l’igual els porta a una casa de putes amb camions plens de ‘viagra’. Algú els hauria d’explicar a aquesta corrua de mòmies, que el finançament s’ha de demanar a Alemanya i que per aixecar-se en armes s’ha de demanar permís a l’OTAN (burros del cabàs), o que la UE a l’igual no està massa d’acord en afusellar a la població, encara que el cop d’Estat el vulguin fer en ‘taca-taca’ o cadira de rodes, per fer-ho han de demanar permís als americans i al senyor de color carabassa, encara que li quedi mig telenotícies. Ànims militars de l’Imserso, i no us oblideu de posar-vos la mascareta que la Covid no respecta ni als colpistes com vostès, per molta “unidad de España” que exigeixin.

Aquest club geriàtric ens parla de “llenguatge col·loquial” a l’hora de comunicar-se entre ells. Quina poca neteja es va fer de l’exèrcit, la policia o de les FF. AA. durant la Transició. Institucions armades (i arnades) infestades de feixistes plens d’enyor franquista. Com podem veure, han de polir i esmolar el sabre de tant en tant perquè no se’ls rovelli com els seus cervells. No em sento massa tranquil sabent que aquests tarats amb armes volen afusellar a gent per les seves idees polítiques. Si seguim ignorant (blanquejant) el feixisme, ell no ho farà, la paraula no és precisament el que més els agrada. És una necessitat fer neteja de tota aquesta quincalla que formen les FF. AA. de l’Estat, és urgent si l’Estat vol sobreviure a cretins com aquests. És vomitiu i dona nàusees llegir les burrades que arriben a dir. Cada cop que passen aquestes coses són més sòlids els argumenta per il·legalitzar a aquest aplec de gent amb estrelletes, ferralla i faixins, desitjant l’extermini de milions de persones que no pensen com ells, sense que passi res. Haver de suportar a uns inútils que no han guanyat una guerra en 200 anys, però que han estat uns genis a l’hora de reprimir el seu poble. Tots aquests jugadors de petanca octogenaris fidels a la bandera de l’Avecrem, són el gran furóncol del país.

Una altra cosa, si el “preparao” no els condemna, vol dir alguna cosa, m’equivoco? No tinc ni idea de com pot acabar una cosa així, però entre el residu tòxic que és Vox i l’escòria militar franquista la cosa podria derivar en un conflicte, sobretot per la complicitat del monarca. El rei està massa posicionat cap una opció política que és la que sintonitza amb aquests xusqueros. La gangrena que no es va amputar durant la Transició, seguirà planant sobre els nostres caps. Subestimar el tema seria una inconsciència, aquesta gent ha parlat perquè poden fer-ho, ja que han deixat l’exèrcit, però tothom sap de la quantitat d’incondicionals que continuen en actiu que pensen igual o pitjor, però callen, perquè els va la paga. El “preparao”, ha tornat a perdre una altra oportunitat de pixar la zona i demostrar que ell és tot un “demòcrata”. Podia haver fet públic una crida a l’ordre a aquests colpistes (no són altre cosa) i una pública condemna de tot plegat, però ens segueix demostrant que és fidel als seus ideals, per això fa el que fa i està on està.

Al marge de les excuses de parvulari donades per alguns dels participants en el festival colpista, fora conyes, riures i ironies, ningú pensa denunciar a aquests mal nascuts? Això quedarà com si res? Perquè, no és per res, però segons les lleis d’aquest país defectuós, aquests individus han comés un delicte i no crec que sigui una bona idea deixar-ho passar sense conseqüències serioses. La Casa Reial, donarà la callada per resposta? El seu silenci només té una interpretació. Us imagineu per un moment, si el que han fet aquests exmilitars nostàlgics del franquisme en el seu xat, ho haguessin fet en un altre xat EH Bildu, Podemos o ERC?

miquel mallafré, 3 de desembre de 2020

Related Articles

Deixa un comentari