[Miquel Mallafré] No mengis carn vermella, menja cogombres

No Comment

Un informe de l’OMS ens avisa que aliments com les botifarres, el bacon, els embotits o les salses amb carn són cancerígens.

Primera: Qui encarrega i paga aquest estudi?

Segon: L’OMS és el mateix organisme que ens va posar a tots amb el cul en pompa per la “grip A”, i els milions de regals a la indústria farmacèutica que va fabricar “la vacuna” a nivell mundial i que després van haver de llençar uns 500 milions de vacunes pel capbaix.

Tercer: La gent de la meva edat encara recordem la campanya per desprestigiar l’oli d’oliva i el peix blau per part del mateix organisme, per acabar menjant seitó i verat fregit a cor que vols, ja que no hi ha cosa millor pel cos.

Quart: Seguiré amb la meva dieta mediterrània variada i recordaré la dita: Viure -el millor possible- mata.

Estic fart que de tant en tant i com qui no vol la cosa es treguin un roc de la faixa i ens el llencin amb tota la mala llet i intenció com ara acaben de tornar a fer. Aquest sospitós anunci d’un organisme que té més misteris que el rosari de l’alba, sobre un determinat aliment que és molt dolent per a la nostra salut i que a més produeix càncer, és molt sospitós. Anem a pams, tots els peixos tenen mercuri, plom i d’altres metalls variats degut a la contaminació del mar; les fruites i les verdures estan plenes de pesticides; aquestes -es veu- que les reguen amb aigües contaminades; els cereals són dolents per l’estomac; els làctics ni tocar-los, per no fer esment de que la cosa més nefasta per la nostra salut és l’aire que respirem. Per tant i un cop més, deixeu d’enganyar al personal, sobretot els lobbys empresarials interessats en enfonsar un producte concret creant alarmes del tot desmesurades.

botomalarrassa

Queda clar que posar-se fins el cul de cecina, bull, girella, morcón, xoriço o hamburgueses de dubtosa procedència, és dolent, ja ho sabem, no cal que ens ho digui l’OMS a bombo i plateret. Ja tornem a estar en aquell dilema de si fer-nos uns vegetarians místics o uns carnívors impresentables. Dels primers podem assegurar que la dieta d’aquí ni la oloren i els segons confonen el fet de ser omnívors amb les salvatjades taurines. Després estan els apòstols de les maldats de la “química” i la “genètica”, resten els que sempre mengen enciam i cogombres, li donen al reiki, al sushi i es gasten els diners en aliments suposadament “sense química”. Per tant i per part meva, seguiré consumint carn moderadament -com sempre he fet-, seguiré menjant peix bo i, si la butxaca m’ho permet, faré un gran homenatge al pernil de gla sense cap mena de dubte. Si em poso malalt, porteu-me vi, si us plau.

miquel mallafré, 20 de febrer de 2017

Related Articles

Deixa un comentari