[Miquel Mallafré] Poltergeist

No Comment

La petita Carol (Heather O’Rourke) coprotagonista de la coneguda pel·lícula sobre uns “fenòmens estranys”, en un moment de la mateixa diu: “Ja estan aquí…”, i ens ratifica que uns esperits assedegats de venjança han vingut per quedar-se, o sigui, el mateix que ha fet Vox. El trist consol és que podem confirmar que hi ha encara molts ignorants, però no tants com ens temíem.

Atents a la trajectòria dels 24 feixistes que s’asseuran a la seu de la nostra democràcia amb la finalitat de destruir-la. No sé, però 24 escons em semblen excessius per a un partit com aquest. Formen una gran pedrera, hi tenen de tot, des de fracassats del PP, gent emprenyada amb M. Rajoy perquè no va ser un anormal eficaç, advocats rancis, publicistes tronats, militars retirats amb gota, ideòlegs d’Intereconomia o empresaris de toros.

Sense cap dubte, els votants d’aquesta gent en el límit tenen la penitència. El seu discurs, al marge de vomitiu, només pot sortir d’unes ments retorçades, són els propietaris del sentiment espanyol, cosa que només fan els cafres, els bel·ligerants i la gent psicòpata.

Doncs bé, acabem de donar-li a tota aquesta marea de l’Espanya morta la possibilitat de fer de zombis dins el nostre Parlament. Són una plaga única que ens ha caigut a sobre, aquests “cabestros” de Vox, s’han carregat als feixistes febles del PP, són el KKK espanyol que ha començat la seva reconquesta, una reconquesta que ells mateixos ja l’han reduït a resistència, a manera de motí de garrulos entrant al Congrés i recordant-nos que aquest país continua apel·lant als principis fonamentals del Movimiento Nacional franquista.

Només saben vendre quincalla, presó, discriminació, masclisme, cunetes, bandera i la cabra, excitant els ànims més baixos de la condició humana, espero que entre munteries, misses, bolquets de putes, toros i processons, no tinguin massa temps a aparèixer pel Congrés per enaltir a l’exèrcit de cretins que els fan cas. Coneixeu a algun votant de Vox que abans no ho hagi estat de Cs o PP?

A partir d’ara, passi el que passi, ja hem perdut. El feixisme ha entrat a les institucions i serà l’encarregat d’acabar amb els nostres drets conquerits gràcies als nostres diners. Per tant, passi el que passi no se’ls ha de deixar de controlar. Només saben vendre odi i bandera, no tenen res més, per tant se’ls ha de decebre tot el que puguem. Haurem d’empassar-nos a la dreta més casposa, hem anat massa enrere.

Malgrat el seu triomf insignificant, la seva irrupció a l’escena política nacional no deixa de ser preocupant. És la confirmació de què el que va deixar el dictador, ho va deixar ben lligat. Han arribat per quedar-se i blanquejar el feixisme. Queda clar que no tancaran cap TV, no suspendran cap autonomia, no derogaran cap llei, ni la de la Memòria Històrica ni la llei de la violència de gènere, no tornaran a imposar la mili, no prohibiran l’avortament, no privatitzaran les escoles, ni els hospitals, ni les pensions, no blindaran els toros, ni la caça, no ens trauran del tribunal de justícia europeu, ni dels acords de Paris, no il·legalitzaran cap partit i no donaran armes a tots, o sigui, no ens retornaran als anys 40.

No trigaran gaire a demostrar-nos la seva ignorància. Aniran al Congrés a fotre crits i dir burrades. De fet, en el judici del “procés” no deixen de fer el ridícul dia rere dia i fan sentir la pitjor de les vergonyes, l’aliena. Són un aplec d’analfabets funcionals.

Ara, el que s’ha d’aconseguir és que no entrin ni als ajuntaments ni a les comunitats autònomes, aquí sí que farien mal. Vox, és un atroç malson que ha tingut el mèrit d’atraure i assimilar les més abominables idees cultivades per una gent amb escassa formació i frustracions personals. Mentre imperi el sentit crític i no l’egoisme, mai seran decisius en res rellevant. És la gran mentida democràtica, la mentida del feixisme.

El seu credo és el del manual del fatxa, tota propaganda ha de ser popular, adaptada i ajustada al nivell de tota la gent menys intel·ligent que ells. Contra més gran sigui la massa a convèncer, més petit ha de ser l’esforç mental a realitzar. La capacitat receptiva de les masses és limitada i la seva comprensió escassa, han de tenir una gran facilitat per oblidar-ho ràpid. Informem-los al moment perquè ho oblidin a l’instant.

La propaganda s’ha de limitar a un nombre molt petit d’idees i aquestes s’han de repetir de manera incasable fins a la nàusea, presentant-les una i altra vegada des de diferents perspectives, però sempre anant a petar al mateix concepte. Sense fissures. S’ha de fer creure al poble que la fam, les malalties, la immigració, la misèria, la pobresa, són culpa dels nostres opositors i fer que els nostres adeptes s’ho repeteixin fins a l’avorriment. Goebbels i les mentides repetides.

Tampoc cal deixar de banda el gran paper que juga la premsa i mitjans per la causa, allò de: vostès no han de donar les notícies, sinó educar a les masses. El primer gran pas de les dictadures actuals és fer creure a les seves víctimes que els drets dels quals gaudeixen són realment privilegis. No oblidem mai que tot el que va fer el nazisme, ho va fer des de la legalitat.

miquel mallafré, 30 d’abril de 2019

Related Articles

Deixa un comentari