[Miquel Mallafré] Quin riure!!

No Comment

Quins riures que provoca tota la gent homòfoba, sobretot si són d’ultradreta. El dia que obrin els armaris tots els partits de la ultradreta amb això del tema gai, milions d’ignorants d’aquest país s’enduran les mans al cap, tot dient: sembla mentida. Ja ens ho va recordar aquell fa anys, temps al temps.

L’homosexualitat no és un avantatge, però no és res vergonyant ni viciós, ni degradant;x és més, no es pot catalogar com a malaltia. La revenja homòfoba acaba d’arribar, ara tota aquesta col·lecció d’energumènics ja poden “parlar amb claredat”, difondre odi sense cap ocultació, i tot sense cap mena de conseqüència. Quin riure. Pengen pancartes (a quina més ridícula, risible o vomitiva), on hi posen: “Orgullo hetero” o defensant “La família: hombre + mujer” amb un dibuix del Cid Campeador.

Després d’una dècada en la que Espanya ha estat al capdavant en drets i llibertat, ara arriba la venjança homòfoba. Un cop legitimats els seus portaveus en la normalitat institucional, pactes polítics i presència als mitjans, ara aquesta col·lecció de cafres ja poden dir les bestieses més inimaginables, tenen barra lliure. Ja ho deia aquell, és propi de gent amb mentalitats obtuses envestir contra tot allò que no els entra al cap. Pot fer-nos riure, pot sonar a grotesc, fins i tot groller, però el que diuen i fan aquests impresentables (ja a les institucions) ho pensen de debò i molt seriosament. I això no fa ni puta gràcia.

No ens enganyem més, circumscriure aquest tipus de comentaris a l’entorn de Vox, no deixa de ser un altre error. Tenim les hemeroteques per exposar frases com les esmentades en boca d’insignes personatges del PP des del seu fundador, passant per expresidents i baixant fins a regidors que es negaven a casar “a maricones”. Sense desmerèixer les desbarrades que han fet d’altres partits.

Avui en dia qualsevol tarat o minvat mental té la possibilitat de representar a algú del seu col·lectiu en públic i defensar els seus ideals, malgrat aquests siguin una aberració. La raó és la mort del feixisme. Què sabran els feixistes d’una cosa com aquesta? Quin riure, que fan no?

miquel mallafré, 15 juliol 2019

Related Articles

Deixa un comentari