[Miquel Mallafré] Treure pit

No Comment

És del tot impossible superar Pablo Casado quan obre la boca: “Farem tot el possible perquè Espanya no es converteixi en un Estat delinqüent, que és el que passaria si governés Podemos”. Ho diu el secretari general d’una organització criminal, dissenyada per delinquir, per assecar tots els recursos públics i per repartir l’espoli entre els col·legues.

El partit més corrupte i repugnant d’Europa segueix traient pit. El PP hauria de racionar una mica millor els psicotròpics i tractar de la seva patologia crònica. Però no ens confonguem en aquests moments, el PP no està en caiguda lliure, primer. En segon lloc, Cs és una botiga de recaptar vots les vint-i-quatre hores del dia. I, en tercer lloc, tota la gent que diu que està indecisa amb la dreta són votants fidels del PP, igual que tota la gent apolítica, aquesta, quan es decanta, acostuma a votar a la ultradreta, o sigui a Vox.

Encara no heu vist que un partit com aquest és incapaç d’acabar amb una cosa tan arrelada en ells com és la corrupció, això seria com reconèixer acabar amb ells mateixos. És un partit que fa trampes, que és il·legal i aquí segueix, rebent intenció de vot.

Encara no us heu adonat de la democràcia defectuosa que patim, que permet que un partit corrupte fins a les celles segresti les institucions, la Justícia, la premsa o la TV, que va dopat a les eleccions amb diner negre, autobusos plens d’ancians senils amb la papereta ja preparada, o que té a INDRA fent recompte de vots i aquí no passa res.

El més racional fora condemnar aquest partit com a organització delictiva que és. Un cop es resolgui aquest ‘marron’ comencem a parlar d’enquestes i altres foteses o de futur.

No saben sortir del discurs de la por, el llençar vòmits sobre la resta o autoproclamar-se els campions de l’honestedat i ho fan des de l’oceà de merda en el que viuen.

Molta gent a les passades Eleccions Generals, ja no s’ha empassat el gripau, excepció feta dels seus quatre milions i mig de fidels. A hores d’ara, conviure amb els més alts índexs de corrupció és la cosa més normal del món. En general (el dia a dia així ens ho demostra) l’acceptem sense massa miraments, per molt que es critiqui en privat o allà on calgui.

Al poder corrupte la nostra actitud els rellisca, a més les urnes els dóna el vistiplau. No s’ha de deixar de banda que un dels elements més importants per mantenir i protegir al poder corrupte són els mitjans de comunicació afins. Mentre aquest circ sigui recolzat per vots fidels, és molt difícil acabar amb una organització tan ben muntada.

miquel mallafré, 9 de maig de 2019

Related Articles

Deixa un comentari