[Iván Carrasco Montesinos] NINGÚ ELS HI POSA FLORS

No Comment

A Síria ningú posa ni flors ni espelmes als morts després d’un bombardeig indiscriminat, entre altres raons perquè no queden flors ni voreres on dipositar-les. Tampoc posen flors a la Mediterrània pels que s’ofeguen fugint de la barbàrie i els que toquen terra cada vegada més han de travessar noves tanques infamants que ens acusen de traïdors als nostres propis ideals, aquests pels quals també hem vessat més sang que ningú i que ara els trepitgem sense més.

Els drets humans ara són un paper xop de sang innocent perquè tots són innocents, els caiguts a Paris, a Madrid, a Nova York, però sembla que uns no valen res, carn de canó a la qual es menysprea i humilia, en canvi els altres… bé… Fent una escala de valors, sembla com si la vida d’un ianqui valgui 10, la d’un europeu del 9 al 5 (si ets gitano pots arribar a l’1) i els altres pobles del 5 al 0.

Per això a uns els hi posen flors mentre que a uns altres només els hi queda enterrar els seus morts de pressa i mig d’amagat i esperar sobreviure al següent bombardeig.
És tan fàcil tirar bombes sobre pobles indefensos que es practica fins sense pilot, per no córrer cap risc. Després de l’11-S i amb el pretext del terrorisme s’ha ressuscitat la llei de Linch, així caiguin també dones i nens per danys col·laterals.

I després dels atemptats de París es declara la guerra a l’Estat Islàmic, amb bombardejos a dojo sobre Síria, amb més víctimes innocents, amb més persones que fugen de l’horror sense importar enfrontar-se al que sigui.

Prou, per favor no més bombardejos cada dia. La venjança i el menyspreu únicament condueixen a crear jihadistes, igual que aquí el govern de Madrid crea, amb els seus maldestres intervencions, independentistes.

Però qui és aquest Estat Islàmic? Qui el financia? Sorgeix del no-res? Doncs no, des de temps de Ronald Reagan els talibans han estat finançats per EUA. Bin Laden va ser agent de la CIA. En aquests temps, aquell nefast president els va anomenar: els lluitadors per la llibertat. Ells són la base seminal del moviment jihadista. Als que els van reclutar, armar i entrenar també caldria demanar-los responsabilitats.

El professor Chossudovsky afirma que darrere de l’Estat Islàmic estan la CIA, el M16, el Mossad i les Intel·ligències de Pakistan i Aràbia Saudita. Els han ensinistrat en camps adequats al Pakistan des del 82 al 92, i l’OTAN i l’Estat Major turc han reclutat milers de mercenaris per a l’Estat Islàmic. Per la seva banda Aràbia Saudita, exemplar aliat de les democràcies occidentals, ha buidat les seves presons dels pitjors delinqüents, aquells que tant a gust tallen els caps de la gent. L’objectiu és destruir Síria i l’Iraq.

I jo em pregunto: ¿Estem podrits? Per això consentim aquestes mentides i aquest obscurantisme? No hauríem de sortir al carrer com en el de la mentida que era ETA en el dels trens de Madrid?

Potser la veritat és tan horripilant que ni tan sols ens quedarien forces per posar flors a les víctimes, com a Síria.

Iván Carrasco Montesinos

Related Articles

Deixa un comentari