Pixar fora tinter -Zapata el Breve- (M. Mallafré)

No Comment

Primer i abans que res, o es dimiteix o no es dimiteix. Això de plego, però segueixo, continua sent vella escola. I en segon lloc, l’esquerra quan entra en algun lloc de poder la primera cosa que ha de fer és desratitzar i agafar la “vaca pels collons”, com diuen al meu poble. Un cop obert el preàmbul… Qui no ha tingut mai al seu costat al “cuenta chistes” justet explicant acudits de negres, gais (maricons per ser més exactes), putes, nazis, jueus, Auschwitz, catalans, bascos, discapacitats (Arévalo, el gran humorista tronat, o els Morancos, terroristes de l’humor), deficients psíquics, físics, masclisme, Lepe, el ministre Morán, etc. etc? Recordem els de Carrero Blanco? Qui no s’ha passat set pobles fent un comentari fora de lloc alguna vegada sobre el seu banquer, el seu profe, el mosso de torn, la veïna o a la seva ex? Zapata de Ahora Madrid, el Breve

Aquest no és el país on es fa humor negre, aquí el que es fa és transformar els diners de tots en diner negre, tot el país en ell mateix és negre com els pebrots d’un burro en moltes coses. És el país de la mala llet, on s’admira a molts xoriços, el país en el que fa riure la persona que ensopega pel carrer i es deixa coll i barres.

Si publiquessin els comentaris que vaig dedicar-li a tota la col·lecció de militars inútils que vaig haver de patir quan vaig fer la mili (llavors no hi havia xarxes socials), aquestes línies serien pòstumes. Tota la claca que ha sortit a linxar al tal Zapata, de passada li fotran la vida durant una bona temporada per uns comentaris desafortunats fets fa quatre anys enrere, fins i tot el Ministre de l’Interior investigarà si ha comés un delicte i, aquí la Rahola demana mesures contundents (han esmentat als jueus sense el seu permís).

En aquest país tot agafa una desproporció enorme, principalment les idioteses, el moll de l’os no es toca mai. Uns comentaris impertinents han posat el llistó de l’ètica a l’alçada dels Hobbits, en canvi, les barbaritats, despropòsits, immoralitats i injustícies que han fet els que veritablement manen, aquestes no cal fer-ne sang. El PP parlant d’ètica? El PP parlant de repugnància? El PP dient el què s’ha de dir el què no s’ha de dir? Un partit en plena descomposició nascut del franquisme més ranci.

Com poden tenir la barra de sortir a defensar la moral i demanar dimissions gent que és corrupta fins el moll de l’os o en el seu ADN i que ha arribat a dir bestieses com:

“Los gitanos rumanos son una plaga y una lacra”. I la de traca i mocador: “Limpiando Badalona”, García Albiol, demòcrata. “Y tu? Casada con un negro! No sé que es peor”, Marta Casado Gracia, candidata del PP a l’Alcaldía de L’Arboç del Penedès.”¡Que se jodan!”, la filla de Fabra -el del aeroport per a vianants- al Congrés.”Los de izquierdas son unos carcas pesados, todo el día con la fosa de no sé quién”, Pablo Casado de Nuevas Generaciones. “Hay que matarlos”, en referència a uns arquitectes, Esperanza Aguirre. “Algunos se han acordado de su padre, parece ser, cuando había subvenciones para encontrarle”, Rafael Hernando, portaveu del govern del PP. Homenatges a la División Azul, fets per la delegada del govern Llanos de Luna, a Catalunya, es van fer proclames amb el “viva la muerte”. No fa ni tres dies, 23 agents de la Guàrdia Civil es feien unes fotos davant una escultura de Franco. Maria Dolores de Cospedal va perdonar uns acudits xenòfobs sobre gitanos fets per membres dels seu govern. El bombardeig constant contra l’independentisme en totes les seves múltiples vessants. “El que ha cruzado en patera, no ha venido a estudiar”. “El niño lo que quiere es ir con su padre con la “fregoneta” al mercado a vender fruta i robar”, Carmen González, consellera de la Comunitat de Madrid. “Piensa que entras en un ascensor y hay una chica con ganas de buscarte las vueltas, se mete contigo, se arranca el sujetador o la falda y sale dando gritos diciendo que le has intentado agredir. Ojo con ese tema”, León de la Riva, ex alcalde de Valladolid. Cal esmentar les perles sobre violència masclista? Cal parlar del que opina Espanya sobre xiular l’himne. Heu llegit el que li han dit a Piqué del Barça?

Això sí, ni mitja paraula sobre un joc d’ordinador que acaba de sortir al mercat -sota control d’Interior i Educació-, i que la seva finalitat és matar al professor amb 13 armes diferents. Cada cop que li fas mal, el docent sagna com un porc. País de merda!

Ara serà un no parar de dimissions al PP, ja ho veureu.

Miquel Mallafré

Related Articles

Deixa un comentari