[Salvador Pérez] La Justícia espanyola una veritable quimera

No Comment

L’Estat espanyol ni té divisió de poders ni té res similar a justícia, al contrari és un veritable perill que caiguis a les seves mans. Això no vol dir, que no hi hagi alguns jutges que encara mantinguin criteri i certa independència, però són una minoria.

El procés independentista a Catalunya ha refermat i confirmat el que molts ja fa temps que anem dient amb ple convenciment, les estructures bàsiques de la Judicatura, des de jutges a fiscals, està ideològicament impregnada, per una banda, d’uns sectors provinents del franquisme, cal recordar que la comèdia de la transició no va fer cap depuració i va mantenir la impunitat del règim anterior amb totes les conseqüències del que això ha comportat.

Després, molts estan en l’òrbita dels sectors més reaccionaris, propers al PP, bé, alguns els anomenen conservadors. Què comporta aquesta configuració ideològica? Que davant de judicis contra sectors d’esquerres o, en aquest cas, de sectors independentistes, molts d’ells ja saben com definiran les seves actuacions i sentències. Per tant, tot allò que pugui posar en qüestió l’Estat espanyol no tindran consideració i no entraran en joc les lleis i normes, sinó, els interessos d’Estat i els ideològics. Per aquests motius, l’actuació judicial en relació a la causa general contra l’independentisme no està en relació a les lleis, sinó als interessos partidaris del PP i de l’Estat (Monarquia, Judicatura i Estructures), i això és el que ha despullat el procés, demostrant que aquest és un Estat fallit, podrit i que no hi ha ni Llei ni divisió de poders, i el que és pitjor, cap possibilitat de justícia.

El jutjat número 13 de Barcelona és una veritable vergonya, on el jutge que gestiona la causa és un membre de l’extrema dreta ideològica i un veritable impresentable, i que instrueix una causa, el referèndum de l’1 d’octubre, que sap perfectament que el Codi Penal espanyol no prohibeix, i com a molt pot ser un delicte de desobediència per l’incompliment dels acords del Tribunal Constitucional, res més, i això vol dir una mera sanció administrativa.

En canvi, segueix gastant temps i recursos públics en buscar proves i detenint persones sense cap criteri, al marge del merament ideològic. O el jutge Llanera i la jutgessa Lamela, que acusen els consellers i els Jordis d’uns fets que no tenen cap relació ni veritat amb els fets imputats, són continuïtat d’unes imputacions fetes per una Fiscalia corrupte que segueix les consignes del Govern, i que a més es sostenen sobre la falsedat d’uns informes de la Guàrdia Civil, que en un país normal no mereixerien cap credibilitat, ja que és un cos totalment desprestigiat i al servei de l’Estat, per tant, farà tots els informes falsos que faci falta. I tot això, amanit per la paraules dels líders dels PP, la Sra. Saenz de Santamaria, quan afirma que han aconseguit escapçar al moviment independentista, per tant, confirmant la relació entre el Govern i la Judicatura que només fa que executar les seves instruccions amb uns jutges i fiscals, totalment corruptes i al seu servei.

La gravetat de la situació és que tot això comporta persones imputades i tancades a la presó. Aquesta broma absurda atempta contra els drets, la justícia i l’incompliment de les lleis i la mateixa Constitució franquista, govern del PP, la Judicatura i el Tribunal Constitucional actuen amb tota impunitat, i fora de la Llei que diuen defensar. Per tant, la seva impunitat, posa en perill de veritat els drets i la convivència, és més, jo estic convençut que ho saben i això és el pitjor de la situació. I mentrestant, es van fer tot tipus d’impunitats i incompliments de les lleis que porten a que la societat al final que tinguin dubtes i al menyspreu d’una Judicatura que tothom veu com corrupte i un perill per la mateixa societat i estat de dret.

I l’actuació del jutge Llanera del Tribunal Suprem ha evitat fer el ridícul davant la justícia belga i europea, retirant l’euro-ordre contra el president Puigdemont i els conseller exiliats. Aquest jutge és plenament conscient de la seva inconsistència i d’una actuació judicial vers el procés i els seus afectats que no aguanta cap de les imputacions per a enlloc. Demostrant que està actuant amb impunitat i fora de la llei que diu defensar, i que els futurs tribunals europeus faran saltar pels aires tot demostrant la seva incompetència i manca de rigor.

Per tant, davant d’aquesta situació ens hauríem de començar a plantejar accions i actuacions de denúncia on calgui contra el jutge del Jutjat 13, la jutge Lamela, el jutge Llanera i la Fiscalia, pels delictes de prevaricació, corrupció, malversació de fons públics, mentides i odi i d’altres que es puguin imputar per la seva parcialitat, manca de professionalitat, al servei d’interessos partidaris i no complir amb les seves obligacions. Quan molts professionals i experts estan indicant que aquest procés no compleix cap requisit i incompleix les normes i lleis del procediment judicial i legal, i els esmentats continuen endavant i incomplint les lleis i normes forçant-les a interpretacions parcials i sense cap criteri jurídic, s’ha d’evitar que continuïn amb aquesta impunitat, pels perjudicis que ja estan comportant i que poden acabar generant.

No es pot esperar com passarà, i en són plenament conscients que d’aquí cinc o deu anys els tribunals europeus els deixin retratats amb sentències contràries per l’aplicació d’uns procediments fora de les Lleis i les normes.

I s’hauria d’afegir a aquestes denúncies judicials a VOX i Societat Civil Catalana, per malversació de fons públics, odi i atemptat a la convivència, pel risc que comporten les seves actuacions, que aprofiten la quimera de la Judicatura espanyola per anar generant i provocant divisió i greus perjudicis contra institucions i persones que no han fet absolutament res. I Ciudadanos que són uns provocadors professionals, que són un mer instrument, el que està fent en aquestes eleccions passejant-se tot el dia per la Junta Electoral, és una vergonya i una veritable provocació i risc a la convivència.

En aquest Estat espanyol pots ser un veritable corrupte, xoriço de diners públics, prevaricadors, fals i mentider, pervertit, vividor, paràsit, incomplidor de la llei i la Constitució franquista… i així una llarga llista.

Pots pensar com anarquista, socialista (això no vol dir del Psc-PsoE que no en tenen res), comunista, republicà, independentista…, només de pensament. Si guanyes unes eleccions democràtiques i dins el marc de la Constitució franquista, llavors hi haurà un cop d’estat de la dreta, la Judicatura, els militars i el front del 155 (Ciudadanos, PP i Psc-PsoE) amb el Rei (un altre paràsit) davant, que ho impediran. Per tant, pensa com vulguis, però Espanya sempre ha de ser monàrquica, de dretes i al servei dels interessos privats de sempre.

S’ha de denunciar tot aquest despropòsit i als seus responsables, que a més de denunciar-los amb fets, se’ls ha de portar a la veritable Judicatura, desemmascarant la quimera que és la Judicatura espanyola, que és un veritable perill i fracàs democràtic que encara arrossega part del règim anterior i que les actuacions del PP ha podrit fins les essències i pervertint l’Estat de Dret que no existeix.

I no cal demanar indults absurds per a persones innocents i que no han fet res, això seria reconèixer una culpa inexistent. El que cal és jutjar a jutges, fiscals i membres del Tribunal Constitucional corruptes i al servei del govern i que no saben aplicar les normes i les Lleis, llavors qui vulgui que demani la seva amnistia si tant els fa gràcia.

Salvador Pérez Riera

Related Articles

Deixa un comentari