[Salvador Pérez] Pensa com vulguis, però renuncia a canviar res

No Comment

Divisió de poders, democràcia homologable, estat de dret, tothom és igual davant la Llei, el poble decideix democràticament…, mers conceptes sense cap contingut, paraules boniques però molt lluny de la realitat.

Només hi ha dos poders efectius, la judicatura que és qui determina la ideologia i el model de societat imposat, de pensament únic. I desgraciat d’aquell que pensi que determinada judicatura la mouen les lleis i la justícia. Un exemple és tota la causa general contra l’independentisme i qualsevol dissidència dels moviments d’esquerres i socials. Estic plenament convençut, que si els afectats pel judici o la presó fossin propers o de Vox, ni haurien entrat a la presó, tindrien tercers i els graus que fos falta, i faria temps que estarien amnistiats i al carrer. La Fiscalia, el Suprem, l’Audiència Nacional i el Tribunal Constitucional així com els òrgans de govern de la judicatura, a més de ser uns facciosos, corruptes i una cova de franquistes amargats, no estan disposats a perdre els seus privilegis i corrupteles. I aquest és un poder veritablement perillós ja que condiciona tota la vida política i el lliure pensament ideològic.

I l’altre poder efectiu són els poders econòmics que determinen i imposen un Estat corrupte, un model econòmic únic, i una política condicionada i que impedeix anar a models més justos i de repartiment de la riquesa, així com afavoridor dels interessos col·lectius. La combinació d’aquests dos poders limita qualsevol canvi i democràcia real. Per tant, la divisió de poders és inexistent a l’estat espanyol. Estem en llibertat condicional de forma permanent.

L’estat de dret, no és l’aplicació de la justícia, és un miratge i un desig. La judicatura actua per interessos d’Estat, i a Espanya això vol dir pensament únic, de dretes i reaccionari, d’un concepte de la pàtria totalment impresentable i qualsevol altra línia de pensament serà perseguida i comportarà la pèrdua de drets. La causa general contra l’independentisme és una evidència, i qualsevol intent des de l’esquerra per a canviar les coses, ja s’encarregarà la dictadura de la judicatura i dels poders de l’Estat d’impedir-ho.

Tothom és igual davant la llei, mentida, només cal veure com unes institucions corruptes i podrides fins al moll dels ossos, com la monarquia i la judicatura, viuen dels privilegis i la impunitat, de saltar-se les seves Lleis i normes, i la immunitat és la seva manera de fer i funcionar. I la ciutadania sense recursos, no té cap possibilitat de rebre justícia.

El poble decideix democràticament, una altra mentida. Aquest viu en una llibertat condicional i vigilada, és evident que vota cada vegada que toca, però que no esperi garantir la llibertat de pensament. Pots ser independentista, socialista (que no té res a veure amb el PsoE-Psc), comunista, anarquista, feminista, ecologista…, tots els “istes” que vulguis, ara, només de pensament, lluny d’aplicar-ho, encara que guanyis democràticament, i canviïs inclús les lleis. Llavors vindrà la dreta de sempre amb la Judicatura i imposarà la ideologia dominant per la força i passant-se les lleis i normes pel forro, com han fet sempre.

Tot el tema que afecta el procés per la independència de Catalunya, és la demostració de la inexistència dels conceptes indicats, una farsa de judici, una fiscalia desacreditada, la guàrdia civil que ja fa temps que hauria d’haver-se reconvertit en un cos democràtic, els magistrats del Suprem que són uns impresentables i així podríem anar fent llista. I per tancar tots aquests contrasentits, el tractament als presos polítics és l’última demostració de com passar-se les normes pel forro, i la manca d’intel·ligència d’una judicatura incapaç d’intentar reduir la pressió i facilitar solucions al problema. Doncs no, prefereixen rebentar qualsevol línia de solució i van contra els drets de les persones, al voler que deixin de pensar i renunciïn a la seva ideologia, tot aplicant càstigs permanents contra els seus drets, i tot per atendre i satisfer a la claca més reaccionària.

Això ens hauria de fer pensar i reflexionar, ja que aquesta actitud és molt perillosa, no només pels independentistes, sinó sobretot, per qualsevol línia de dissidència i d’esquerres. El Suprem i la Fiscalia estan llençant un missatge antidemocràtic i contra el dret de les persones que afecta la llibertat de pensament, que se suposa és un dret constitucional bàsic. Per tant, qualsevol que no estigui en el pensament únic de l’Estat, pot perdre els seus drets d’una forma barroera, gràcies a uns tarats mentals que exigeixen que deixis la teva línia de pensament, i com és evident, siguis de dretes, catòlic apostòlic i romà, com més fatxa millor, i amb un cert tuf franquista, llavors tindràs els premis i permisos que calgui, i viuràs tranquil.

Aquest govern tan progressista de l’Estat, PsoE i Podem, hauria de començar a fer-s’ho mirar, sobretot aquest últim, que serà el següent en caure en els paranys de la dreta i les institucions de l’Estat, ja que el primer ha deixat de ser republicà, d’esquerres i amb voluntat de canviar res. Senzillament, anar fent la pilota als dos poders que he indicat, mantenir el sou i la cadira, ser la prostituta de torn per a fer la feina bruta, i res més.

Aquests dies al nostre municipi han escollit una nova Junta de les Joventuts Socialistes de Terrassa, i el seu secretari general deia que eren republicans, d’esquerres, ecologistes, feministes… Quantes paraules buides, quan el seu partit a nivell d’estat ha renunciat a totes, tot un contrasentit, però bé, és el que hi ha per desgràcia. Això només ho pot canviar la ciutadania botant-los a tots, i ni escoltar-los pel volum de mentides per minut que diuen, i sobretot Podem, que comenci a fer-s’ho mirar si no vol restar en la marginalitat total.

I recordeu, pensa com vulguis, il·lús, però mai se t’acudeixi canviar res, renuncia al teu pensament, que ja vindrà l’Estat i acabarà amb la teva llibertat.

Salvador Pérez Riera

Related Articles

Deixa un comentari

Cicle de debats ‘El futur que volem/2’. Del 22 d’octubre al 26 de novembre