[Salvador Pérez] Uns impresentables, protegits per la impunitat de l’Estat, i una indecència tòxica

No Comment

Cada vegada estic més fart i tip d’escoltar a uns impresentables que no mereixen ni la més mínima atenció, i que se’ls hauria d’aplicar la Llei de partits, tot declarant-los il·legals, sense rebre ni una subvenció, tant ells, com tot el seu entorn. Em fa fàstic parlar d’aquest partit, dels seus dirigents i dels que li donen suport. I en aquest sentit, no els penso fer ni la més mínima publicitat com a partit.

Per desgràcia, i aquesta és la sort que tenen, hi ha molts adeptes a les institucions de l’Estat, com la Monarquia, dins la Judicatura corrupta (Fiscalia, advocacia, Jutges de l’Audiència Nacional, del Suprem i al Tribunal Constitucional, així com en els òrgans de govern de la Judicatura), a l’exèrcit, Policia Nacional i sobretot, la Guàrdia Civil. També en els mitjans de desinformació de Madrid que a més de donar-los suport, han estat veritables plataformes de publicitat i propaganda gratuïta, a més de blanquejar-los com a patriotes i reduint el seu miserable discurs.

I partits com el PP, Ciudadanos i el mateix PsoE-Psc, alguns pactant amb ells i assumint el seu discurs, i altres sent uns mers cagadubtes fent-los publicitat, així com un alt nivell d’ignorància de molts dels seus votants, on un discurs simplista i sense embuts, amenitzat amb molta bandera i d’un fals patriotisme de pandereta, han aconseguit imposar el seu discurs i entrar a les institucions, com al mateix parlament espanyol amb cinquanta-tres diputats.

Tal com deia, ja fa temps que a aquests impresentables al govern de torn i als partits democràtics, havien d’haver-los denunciat i il·legalitzat. Si haguessin tingut tanta celeritat com molts aspectes del procés català, i fer intervenir a la Judicatura amb tota la contundència, avui, no estaríem en risc del que pot comportar aquest partit.

No és l’extrema dreta com diuen alguns, són franquistes i feixistes en la seva essència, i el seu objectiu és acabar amb l’ordre constitucional i democràtic, sense el més mínim escrúpol, treballant dins les institucions per acabar amb elles o transformar-les encara més pels seus objectius, on poden trobar la connivència i simpatia de moltes de les institucions de l’Estat, tal com ja esmentava. Mentrestant, al carrer també utilitzen als seus militants i simpatitzants com a força de xoc, per a exercir la violència contra els partits d’esquerres, independentistes, grups socials i tots els col·lectius als quals consideren enemics i que s’han de posar en ordre. I amb un agreujant, protegits per les forces policials i sectors de la Judicatura que els donen cobertura ideològica amagats en les normes i lleis (Mordassa, de Seguretat, Antiterrorista…), que ben manipulades els permet actuar amb plena impunitat.

És tot un despropòsit i una indecència, veure com demanen il·legalitzar partits, detenir a dirigents polítics i al President de la Generalitat, voler declarar als CDR com a organitzacions terroristes a nivell europeu, presentar-se com a representació popular a tots els àmbits de denúncia judicial, que ja és de riota. I voler eliminar la Llei de la Memòria Històrica, per a garantir les bondats del franquisme, i eliminar la Llei contra la violència de gènere, per a mantenir el domini dels homes contra les dones. Al marge d’altres bajanades anticonstitucionals, com la supressió de les Autonomies, i així una llarga llista d’absurditats, que molts s’ho prenen com a una broma, però que són un veritable perill, que els va permetent anar creixent. No se’ls pot prendre de broma, ni reduir el seu discurs a una mera anècdota, cal barrar-los el pas amb tota la contundència i les armes disponibles.

Veure com ahir en un tema tan sensible i important, com és l’assassinat de moltes dones, intentant boicotejar-ho, simplificar-ho i diluir-ho, amb un discurs vergonyós dels seus dirigents, ja demostra que no tenen cap dignitat, són uns impresentables sense ètica, ni escrúpols, ni decència. Una veritable pena en els temps que estem i sobretot davant d’una lamentable evidència, com és el terrorisme de gènere amb aquests assassinats, res a veure amb un mer problema domèstic, sinó que és una xacra que cal afrontar de forma contundent. I encara és més lamentable i trist, el paperot dels dirigents del PP i Ciudadanos, només per a garantir-se una cadira i un sou, són els majors valedors d’aquests criminals impresentables. La dreta política i social, no li ha agradat mai entrar a fons en els temes de gènere referit a la igualtat i als drets de les dones, en el fons pensen el mateix que aquest partit, tot i intentar ser una mica més civilitzats.

L’espectacle d’ahir a Madrid i a Múrcia sobretot, ja demostra a qui de veritat ens enfrontem, i caldrà actuar amb la màxima contundència per a aïllar-los i si cal, treure’ls de l’àmbit polític per a retornar-los a la marginalitat, depurant tots els nivells de les institucions de l’Estat, així com boicotejar als mitjans d’incomunicació que els donen suport directe i publicitant-los, deixant-los participar en els diferents programes. Tal com ja han fet alguns Estats a Europa, han reduït la seva presència en els mitjans a la mínima expressió, i els partits democràtics no donant-los protagonisme, ni acceptant les seves propostes, ni iniciatives. Per desgràcia, l’Estat espanyol és diferent, i encara pateix moltes contradiccions ideològiques, blanquejant a una organització i personatges que no mereixen tenir cap protagonisme, al contrari, com deia se’ls hauria d’aplicar la Llei de partits amb tota contundència, i acabar amb la impunitat de part de l’Estat, i de tota aquesta indecència tòxica.

Salvador Pérez Riera

Related Articles

Deixa un comentari