Sobre el mastegot a Pere Navarro

No Comment

 Pere NavarroUn altre jutge que menja a part. Pel que es veu hi ha secret de sumari en el fet de repartir hòsties sense autoria, fins ara el capellà havia amagat els noms de tota la gent que va anar a fer la comunió aquell dia que el sobiranisme incontrolat va agredir a l’il·lustre ex alcalde. Sr. Navarro, no se li ha acudit que pot retirar la denúncia i que el despropòsit no es faci cada cop més gran?

Com el cas estigui en mans de l’Espadaler —l’inefable cap dels Mossos—, planyo a la senyora, ja que aquest cos des que està l’esmentat ha esdevingut de tot menys un cos de policia a l’ús —no cal dir un cos repressiu—. Com la enganxin i l’hagin de reduir no m’imagino com pot acabar l’episodi. No sabia que els independentistes fossin tan alegres, desenfadats i faldicurts?

Investigar un mastegot? Diria que es una nova forma democràtica de perdre el temps i gastar-se els nostres diners de manera alternativa. A prop de casa i ha un super que l’han atracat pel cap baix unes cincs vegades a punta de navalla -no ha passat mai res-, i la única cosa que fan com a protocol els Mossos és donar un tomb pel barri fer una ullada, fer un talladet i cap a casa.

Tot plegat aquesta nova “navarrada” ja ha arribat a l’esperpent. No seria més fàcil reconèixer que “la potra de Terrassa” va guanyar per KO tècnic aquell dia? Què passarà el dia que es bloquegi un ascensor durant un parell d’hores amb Mariano Rajoy i quinze gais actius a dins? Aquell dia faré un esforç per veure la seva cara per TV.

El PSC amb el Navarro com a buc insígnia està arribant a uns nivells difícilment imaginables. No m’estranya que molts militants o votants del PSC tinguin els collons plens amb aquest individu. No cal ser un gran analista per saber que el culpable de tot plegat és ell, única i exclusivament ell. Cada dia que passa, aquest capítol s’assembla més a un serial que no pas a una anècdota privada. Sr. Navarro, si deixes marxar a l’agressora el mateix dia dels fets, després no et fotis la víctima, ni pretenguis treure rèdit polític a base d’insinuacions i proclames per una fantasmal crispació. Per descomptat que hi ha independentistes violents, com espanyolistes, com polítics, com… però un polític professional com vostè ha de saber que el rigor a l’hora de fer acusacions si aquestes no casen provoca encara més violència política. Accepti que és una guerra bruta i no contribueixi més en augmentar la intolerància. En política és pot fer de tot, menys el ridícul, encara no ho sap?

Sr. Navarro, la dona que el va agredir és cert que s’ha ofert a bufetejar a tots els líders catalans perquè no es pugui dir que hi ha discriminació ideològica? El que sí que crec és que aquest mastegot li arriba 45 anys tard. A mi que no m’agrada deixar ningú fora m’agradaria posar-me a la porta del Parlament i donar una bufetada a cadascun dels que allà s’asseuen. No conec tots els casos, però per si de cas…

P. S. Amb les barbaritats que ens regala cada dia sr. Navarro, algun dia li trencaran la cara de debò. Avisat estàs.

Miquel Mallafré

Related Articles

Deixa un comentari