Trobada feixista al ‘valle de los caídos’, amb diner públic (Miquel Mallafré)

No Comment

EL VALLE DE LOS CAIDOS ACOLLIRÀ UNA ESCOLA D’ESTIU DELS NOSTÀLGICS DE PRIMO DE RIVERA. ESTARÀ TUTELADA PER LA FAES, DE PASSADA PARLARAN SOBRE CATALUNYA I DE “LAS CONSECUENCIAS ECONÓMICAS DE PLANTEAMIENTOS SECESIONISTAS”. A MÉS TINDRAN AUTORITZACIÓ PER FER UN VIA CRUCIS

Franco en una commeració al Valle de los caídos Franco en una commeració al Valle de los caídos

Aquest estiu i com qui no vol la cosa tota la “crosta” s’arreplegarà en aquest sinistre lloc -amb el suport de la FAES i Falange Española-, per aprendre a justificar la violència, en com atiar la bilis dels cadells amb vocació feixista, es faran simpàtiques xerrades de la mala hòstia que se’ls posa quan aborden el tema català, es miraran entre ells amb ferocitat, aniran pujant el to de la ira continguda i un cop arribin al “climax” nihilista i havent acumulat tota la mala llet del món en “puterwares”, ja tindran a tota la llodrigada preparada per deixar-los anar i poder aplicar el contingut dels envasos als immigrants, als Pablos Iglesias de torn, als catalans, als bascos i, a tots els enemics de la seva pàtria arnada, naturalment amb diner públic, ja que aquests no es belluguen si no és amb finançament aliè, de moment ja han buscat un contable a Gènova per maquillar la despesa.

Un exemple més de la “impecable Transició”, que no fou un altre cosa que un “apanyo” per no criminalitzar el sistema anterior i mantenir-lo de manera oculta al poder sota la tutela dels militars. Els grans poders econòmics els segueixen manejant els mateixos de sempre tant a l’empresa com a la banca. L’església catòlica segueix exhibint uns privilegis que no es veuen en cap país civilitzat i els militars segueixen sent els mateixos per herència. Què collons ha canviat? La carcassa. Aquí només s’elegeix de manera limitada a qui posa la cara dels que governen des de la tramoia. És el coneixem com a poders fàctics, que a vegades ensenyen la punteta i/o el “plumero” de forma accidental o com en aquest cas, volgut.

José Antonio, un individu que va escriure quatre lletres que no donen ni per omplir el full parroquial, el consideren un intel·lectual al qual li dediquen una escola d’estiu. José Antonio era un assassí, un “señorito jerezano” que va fundar un mini partit feixista que fou un grup dedicat a rebentar actes obrers i sindicats amb finançament de Mussolini fins la decepció total a les eleccions del 36, les quals van ser el seu enèsim fracàs electoral. La política de José Antonio no era altre que la dels punys i les pistoles, o sigui, la d’un terrorista addicte a la violència. Haig de reconèixer que molt poques coses em sorprenen ja, insisteixo, governen els néts i els parents dels colpistes del 36 i amb això, penso que està tot dit. Un dels intel·lectuals de tot aquest despropòsit serà José Maria Fidalgo, sí, l’exsecretari de CCOO. Tampoc sorprèn massa.

Crec que en el Valle de los Caidos, haurien d’instal·lar els estudis de 13TV. No desentonaria gens, alguna funcionalitat ha de tenir aquest nyap de comunicació, aquesta cagada al mig del no res, aquesta falla en honor al crim i l’assassinat. Anomenar “pensament” a aquesta col·lecció de vòmits caducs, casposos, altius, idiotes, cursis fins la nàusea, que la única cosa que defineixen amb concreció és l’instrument del terror que va matar a milers de persones per culminar un retrocés històric de 40 anys, és un claríssim problema de criteri. La mediocritat admira a la mediocritat, els brillants han de marxar o sobreviure com a illes entre tanta misèria intel·lectual. Us imagineu mantenir a Alemanya i a Itàlia un mausoleu en honor a un dictador i aixecat amb el patiment dels condemnats, tots ells presos republicans a treballs forçats? Aquí la Marca España ho respecta i a més fa ostentació, com no podia ser d’un altre manera i on cada dia que passa hi ha una nova entrega “democràtica” en un país de baix cost com aquest.

Miquel Mallafré

 

Related Articles

Deixa un comentari