Cal més Malarrassa! En els darrers anys Malarrassa ha avançat força. Hem creat una eina que es mostra pràctica i útil i que és només una petita mostra del potencial que té el projecte. Ara ens cal consolidar tot allò aconseguit i ampliar la nostra base de col·laboradors i de suport per tal de mantenir la nostra independència econòmica i organitzativa. Volem dignificar la feina de l’equip editor del periòdic a més a més d’assolir un nivell, intensitat i periodicitat informativa meś alt i fort sobre el món cultural, social i polític de la nostra ciutat.Quins són els nostres objectius?

  • Assolir periodicitat quinzenal
  • Ampliar cobertura informativa
  • Augmentar l’equip redactor fins a cinc persones
  • Consolidar condicions laborals
  • Millorar el manteniment i gestió de la web

Com pots col·laborar?

  • Abonar la quota mensual de soci/a
  • Fent un ingrés ocasional
  • Publicitant-te al nostre periòdic i/o web
  • Compartint amb nosaltres opiniones i suggerències

DADES PERSONALS

Nom i cognoms / Entitat

Adreça postal

Telèfon

Correu electrònic

Import de l'aportació mensual
5 €10 €20 €30 €

Una altra quantitat

Període de pagament

 

DADES BANCÀRIES

Titular del compte

Codi IBAN (24 dígits)

Data

Comentaris

Desitjo rebre Malarrassa a casa

O bé pots fer una transferència indicant les dades de contacte al nostre compte:

IBAN ES08 3140 0001 91 0011983500 (Caixa Guissona)

Les dades personals que ens facilites seran incorporades a un arxiu de dades titularitat de Malarrassa, i estarà sota la seva responsabilitat. La finalitat d’aquest arxiu és només la de gestionar la relació amb els nostres socis i col·laboradors, així com la de mantenir-te informat/da de les nostres activitats, a través de via electrònica, com ara butlletins digitals. Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició , d’acord als termes previstos a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, adreçant-te a Malarrassa al correu electrònic som@malarrassa.cat

Pots descarregar la butlleta aquí.

Per què Malarrassa? Som un informatiu local crític i independent que té com a objectiu esdevenir l’instrument i altaveu dels moviments socials de la ciutat i generar opinió i debat. Portem editades més de 2.200 notícies i reportatges i 26 edicions en paper. Avui ja comptem una cooperativa de treball associat que permet la publicació d’un informatiu amb qualitat professional. Amb tot, estem lluny de ser el mitjà informatiu que somiem, volem i creiem que la ciutat necessita.Qui som? L’equip editor de Malarrassa, nascut al si de l’associació cultural Malarrassa, som persones amb experiència professional en els mitjans de comunicació i en diferents àmbits de la militància i l’activisme social, cultural i polític a la ciutat.El nostre és un recorregut que mostra el caràcter col·lectiu i cooperatiu dels processos de transformació social i per això entenem que Malarrassa és molt més que el seu equip redactor.