Cal més Malarrassa! En els darrers anys Malarrassa ha avançat força. Hem creat una eina que es mostra pràctica i útil i que és només una petita mostra del potencial que té el projecte. Ara ens cal consolidar tot allò aconseguit i ampliar la nostra base de col·laboradors i de suport per tal de mantenir la nostra independència econòmica i organitzativa. Volem dignificar la feina de l’equip editor del periòdic a més a més d’assolir un nivell, intensitat i periodicitat informativa més alt i fort sobre el món cultural, social i polític de la nostra ciutat. 

Quins són els nostres objectius?

  • Assolir una periodicitat quinzenal del periòdic.
  • Ampliar la cobertura informativa.
  • Augmentar l’equip redactor fins a cinc persones.
  • Consolidar les condicions laborals de les treballadores.
  • Millorar el manteniment i gestió de la web.

Com pots col·laborar?

  • Abonant la quota mensual de soci/a.
  • Fent un ingrés ocasional.
  • Publicitant-te al nostre periòdic i/o web.
  • Compartint amb nosaltres opiniones i suggeriments.

DADES PERSONALS

Nom i cognoms / Entitat

Adreça postal

Telèfon

Correu electrònic

Import de l'aportació mensual
5 €10 €20 €30 €

Una altra quantitat

Període de pagament

 

DADES BANCÀRIES

Titular del compte

Codi IBAN (24 dígits)

Data

Comentaris

Desitjo rebre Malarrassa a casa

O bé pots fer una transferència indicant les dades de contacte al nostre compte:

IBAN ES08 3140 0001 91 0011983500 (Caixa Guissona)

Les dades personals que ens facilites seran incorporades a un arxiu de dades titularitat de Malarrassa, i estarà sota la seva responsabilitat. La finalitat d’aquest arxiu és només la de gestionar la relació amb els nostres socis i col·laboradors, així com la de mantenir-te informat/da de les nostres activitats, a través de via electrònica, com ara butlletins digitals. Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició , d’acord als termes previstos a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, adreçant-te a Malarrassa al correu electrònic som@malarrassa.cat

Pots descarregar la butlleta aquí.

Per què Malarrassa? Som un informatiu local crític i independent que té com a objectiu esdevenir l’instrument i altaveu dels moviments socials de la ciutat i generar opinió i debat. Avui ja comptem una cooperativa de treball associat que permet la publicació d’un informatiu amb qualitat professional. Amb tot, estem lluny de ser el mitjà informatiu que somiem, volem i creiem que la ciutat necessita.

Qui som? L’equip editor de Malarrassa, nascut al si de l’associació cultural Malarrassa, som persones amb experiència professional en els mitjans de comunicació i en diferents àmbits de la militància i l’activisme social, cultural i polític a la ciutat.El nostre és un recorregut que mostra el caràcter col·lectiu i cooperatiu dels processos de transformació social i per això entenem que Malarrassa és molt més que el seu equip redactor.