El grup «De tu a tu» actua el proper diumenge a la Nova Jazz Cava

No Comment

De tu a tu presenta el seu primer treball discogràfic anomenat Moments. Un disc que conte dotze cançons amb diversos estils que van del Pop Rock, Funky, Reagge Swing o fins i tot Surf. Rodejat d’un fil conductor que uneix aquestes variants rítmiques, De tu a tu ens mostra un vano de possibilitats on reflecteixen dotze histories, dotze moments, dotze sentiments que porten al public, el record d’un instant de la seva vida o el poder de la imaginació. Cançons sorgides a traves dels sentiments i dels records, on aquesta banda ha plasmat en el seu primer treball d’estudi, les seves composicions.

Aquest disc es presenta a Enderrock TV, juntament amb el seu primer videoclip dirigit per Txetxu Garciatu tu. Aquest videoclip es l’encarregat de reflectir el seu primer single La Cita. Un disc que publica Microscopi i ha estat enregistrat a Aviram Estudi, on l’Albert Palomar ha realitzat l’edició i mescla d’aquest disc. Finalment, ha sigut a l’estudi de Catmastering, on el Juanjo Mufioz (Gossos) ha donat cos a aquest disc amb la masterització.

També podem trobar a l’interior d’aquest disc algunes col·laboracions conegudes com les de Toni Corrales (Ebri Knight), Ramon Figueres (Doctor Prats), Roger Farre (gossos), Francesc Ribera “Titot” (Brams), Josep Marti “Pinyu” i l’actriu Mariona Gines. Tots ells han completat aquest treball amb la seva aportació i la seva professionalitat fent que, aquest disc, sigui el que és.

De tu a tu es un grup que sorgeix de les ganes de reproduir temes propis en català. Gent propera i senzilla que fa temps que trepitja diversos escenaris d’arreu de Catalunya fent la seva musica. Un grup de musics compost per Gerard Español a la guitarra i la veu, Joan Giralt a la guitarra i la veu, Oriol Piqué al baix, Pau Oliva al teclat i, finalment, Jordi Fàbregas a la bateria.

Han participat a diversos esdeveniments musicals, entre d’altres com el Concurs LIVE realitzat a la sala Luz de Gas, els concerts de la Moguda del Bergueda, on l’any 2013 van ser els guanyadors del concurs en acustic de Casserres, en el Bagassona de Bagà (Berguedà), el Mercat de música viva de Vic aquest any 2016, presentant el seu primer disc d’estudi Moments.

Deixa un comentari

Anna Murià Preinscripcions juny 2018
MLRS en PAPER
SEGUEIX-NOS A TWITTER