Grup de Mares i Pares de l’escola Lanaspa conviden a la Festa de la Tardor aquest cap de setmana

1 Comment

lanaspa festa tardor referèndm_editado-1El Grup de Mares i Pares de l’Escola Lanaspa Giralt convoca aquest cap de setmana la celebració de l’inici de la tardor al pati de l’escola, que romandrà obert des d’avui divendres, a partir de les 16:30h fins la nit de dissabte (inclosa), com a mínim, i si la policia o la Guàrdia Civil no decideixen xafar la festa; tot i que el representant del govern espanyol que va participar en la trobada de comandaments policials ja va anunciar ahir que es podrien celebrar «pic-nics» i fins i tot «demostracions i manifestacions d’opinions», però que això no els preocupa perquè, afirmà, no es pot confondre amb cap referèndum vinculant.

En tot cas, aquest grup de l’escola Lanaspa ha considerat un moment oportú aquest cap de setmana i convoca a una trobada de «totes les famílies» al pati de l’escola a partir de les 16:30 per participar en una combinatòria de partits de bàsquet i futbol. A les 21h es farà un sopar/pícnic de «traje» (o sigui es porta de casa). A partir de les 22h es podrà gaudir d’una «nit d’estels» i es proposa dormir al pati fent nit de bivac.

botomalarrassa

Pel dissabte, a partir de les 10h, esmorzar amb xocolatada. Durant el dia, tallers de castells a càrrec de Castellers de Terrassa, i taller també de batucada.

A les 14h, dinar tradicional d’intercanvi.

A partir de les 17h, taller de diàbolos, pals xinesos i malabars i bastoners. Després encara una competició de Clash Royal i conta contes.

A les 21, sopar popular, amb macarrons gratinats, cinema a les 22h i nova nit de bivac.

1 Comment

  1. Josep Maria Escoda

    Quina enveja, però aniré venin.

Deixa un comentari