Convocatòries del Pacte DASIG: club de lectura perspectiva LGTB i formació en VIH

No Comment

– Nou Club de lectura amb perspectiva LGTB a la BCT, enguany a càrrec de l’entitat LGTB Terrassa. Podeu veure tota la informació al document adjunt. La primera de les tres sessions serà el dimecres 19 d’octubre, de 19 a 20’30h.

Comença el trimestre del Club de Lectura amb perspectiva LGTB de la Biblioteca Central de Terrassa! Inscripcions obertes fins el 24 de setembre a la Bct (93 789 45 89).
1r llibre: Género. Para que nos entendamos de Noa Delclòs Coll. Dinamitzat pel Carlos Castón.

Organitzat per: Llibreria La Temerària, Nova Galicia Edicions i la LGTB Terrassa.

Formació en VIH, a càrrec de Raúl del Valle per encàrrec de l’entitat LGTB Terrassa. Dirigida als membres de l’entitat principalment, però oberta a altres persones si hi ha interès. En aquest cas, si creieu que us pot interessar venir, reserveu-vos el dissabte 24 de setembre de 10 a 13h, i aviseu si us plau el més aviat possible a l’entitat terrassa.lgtb@gmail.com, doncs es buscaria un emplaçament més gran del que hi ha ara previst. La formació plantejarà primer de tot que, si un o una no viu d’acord amb la seva orientació sexual, no hi ha manera de viure una sexualitat saludable; per parlar després més profundament del tema del VIH. Teniu també el cartell de difusió adjunt.

Deixa un comentari