[Miquel Mallafré] Arcades, arcades

No Comment

Unamuno deia que un snob és un idiota amb estudis. El que avui ens ocupa és un infame integral com a tants que hi ha escampats per arreu, amb la diferència que aquest té repercussió mediàtica i exemplifica l’actitud dels que veuen als demés com a uns pobres ignorants. La degeneració intel·lectual d’aquest ser ha arribat a uns extrems que ara mateix és molt difícil dir alguna cosa sobre ell que no sigui denunciable. Se’l coneix per les seves deposicions a qualsevol dels mitjans on li donin prèdica. Si fes més fàstic es diria Salvador Sostres i si en donés una mica menys Albert Boadella. Pertany al selecte grup anomenat Ciudadanos-C’s, forma part de la camada (Azúa, Carreras, Tomás, Nart, etc.) que va fer-se amb una certa esquerra privilegiada. Ara bé, quan el PSC va accedir a la Generalitat amb el Govern Tripartit van començar a reclamar el famós que hay de lo mio”. Al no aconseguir res es va produir el desencant i com que ja estaven desencantats del catalanisme carrincló de Pujol, van anar per feina i van muntar Ciudadanos, més que res amb la idea de fer de mosca collonera. En això estaven quan per allà va passar Albert Rivera, que venia d’haver militat a les joventuts del PP, sense masses escrúpols va veure l’oportunitat de posar el cullerot i els va prendre de les mans el partit, els va aparcar i va llençar el partit a Catalunya. Ara, a totes aquestes desferres només els queda el paper de fer el notes (paper que dominen) i competir entre ells a veure qui és el que la té més gran. I la cosa no els funciona tan malament, s’ha de reconèixer.

Quan a primera hora del matí passes per davant d’una zona de contenidors i tens l’ocurrència d’obrir les tapes, pots imaginar-te el que oloraràs i per tant respirar, més o menys és el que passa quan engegues la TV i, se t’acut mirar certs canals, sobretot certs programes que vessen merda tot el dia. Com acostuma a ser bastant habitual, individus com aquest havien begut els vents de l’esquerra fins que alguna ràfega insolent li va esvalotar el pelassoi, decebut, va anar a buscar refugi en els porxos que la dreta lloga a baix preu als despentinats que tant llustre li proporcionaven. A diferència d’altres, a aquest individu no és que li falti un bull, més aviat tot el contrari, acostuma a estar sempre sobreescalfat més enllà del punt òptim de cocció. L’Arcades més que un periodista passa per ser un teòric de la informació, obsessionat amb el que ell anomena ‘veritat’ i que, curiosament, sempre coincideix amb la seva. Un falangista posat al dia. Un exemple més de la nostra “exemplar transició”, de tota la morralla que han hagut de col·locar per fer un servei al règim.

Defensor del que és indefensable, costum molt arrelada en la dreta. Un ressentit que només ven quincalla a preu de saldo, sempre es queda amb el cul en l’aire quan parla dels millors, dels més preparats, dels que treballen com cal. La seva carrera al servei del poder és de llibre tronat. Li encanta escopir cap amunt, però sempre que ho fa li cau després als morros. El seu credo és manipular, mentir, vessar-la, torturar, sotmetre, dominar i reprimir. Li rellisca ficar-se amb joves o vells, blancs o negres, malalts o menors. Ell està en el seu lloc per complir una funció i així ens ho fa saber. Encantat d’haver-se conegut, amb un timbre de veu tan impertinent com per escoltar-se dia i nit sense cap rubor ni fatiga, acostuma a lliscar cap a la cosa daliniana i delirant fins creure’s el personatge que representa de forma perpètua i obsessiva. Catalanofòbic, supremacista, eugenèsic i misogin, aquests trets i l’exigència de destacar a cops de colze en els zoològics en els que participa, potser explica l’últim desvari en el que demana un vídeo sobre la vida sexual d’una noia violada per un grup de goril·les per compensar el suposat linxament televisiu al que han sotmesos els pobres chicosde la Manada. El seu ego no passa per les portes, és el macho Alfadels cunyats, sempre el trobaràs al costat de gent honesta com Francisco Camps (al que li ha dedicat un publireportage). Per què defensa a la Manada? Doncs perquè la TV per la que treballa, és una cadena per a gent d’ordre i carallots que es creuen i s’empassen tot el que es belluga sense qüestionar massa res. Ho han dit a la tele”, coneixeu la màxima?

No crec que hi hagi massa gent que a aquestes alçades no tingui clar qui és el personatge i el partit que representa. Tots dos són el millor de la caspa mediàtica del país. Pervers i fatxa. És tot un espectacle escoltar-lo quan parla en públic, he conegut a molta gent que garganteja en aquesta vida, però de les dimensions d’aquest n’hi ha molt pocs. És un exemplar a l’alçada dels temps que vivim que no és altre que la II Restauració Borbònica. Amb dos collons, vomita coses com: “Els malalts de càncer han de pagar la sanitat, és una cosa pedagògica”. “S’ha de castigar a les dones que pareixin fills tontos, malalts o pitjors”o titllar al jutge Ricardo González com un “heroi civil”. Esperàveu una cosa diferent d’aquest miserable? Hi ha algun vídeo on aquesta escòria sembli mig humà i no provoqui sempre arcades al veure’l?

miquel mallafré

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER