Rai Ferrer 5 presenta el seu nou CD “Marró sobre blau” a la Nova Jazz Cava

No Comment

El proper divendres 08 de juny el contrabaixista barceloní Rai Ferrer presenta a la Nova Jazz Cava el seu nou CD Marró sobre blau

 

Portada Nou Cd Rai Ferrer 5
Marró sobre blau (Quadrant Records, 2018)

Nou projecte del contrabaixista Rai Ferrer en el que s’endinsa en la sempre delicada però a la vegada excitant tasca de musicar la poesia de Fernando Pessoa, José Agustín Goytisolo, Rafael Alberti i la poetessa gallega Pilar Pallarés, així com també ho fa amb textos propis que van de la temàtica social a la de caire més íntim.

Les aportacions compositives d’altres membres de la formació afegeixen llur visió artística mantenint la coherència musical buscada per aquesta formació.

Música emmarcada en el S.XXI més actual, amb influències que van des del Jazz en la seva accepció harmònica i rítmica més amplia i contemporània fins a grooves d’arrel més llatina.

El contrabaixista barceloní Rai Ferrer torna a publicar un Cd després d’un silenci d’alguns anys. Marró sobre blau és un disc en què, acompanyat de grans músics, Ferrer aboca temes propis i homenatja l’obra de José Agustín Goytisolo, Fernando Pessoa i Rafael Albertí. La poesia sembla la companya perfecta per aquest maridatge artístic, per això el resultat no defrauda. Els dotze temes són plens de frescor, lluentor i alegria. (Jazz Butlletí, 140, gener-abril 2018)

Rubén Fernández –  veu
Gabriel Amargant –  saxo tenor, saxo soprano
Andreu Zaragoza –  guitarra
Ramón Ángel Rey –  bateria
Rai Ferrer –  contrabaix

Deixa un comentari