La nova junta de l’AV Ca n’Aurell vol aplegar més voluntaris

No Comment

El passat 4 de juny, l’Associació de Veïns de Ca n’Aurell va celebrar una assemblea extraordinària que va servir per escollir la nova junta l’entitat. Aquesta està encapçalada per la presidenta Esther Nosàs, que pren el relleu en el càrrec d’Antoni Falgar.

L’entitat veïnal manifesta que vol posar en coneixement de tot el barri de Ca n’Aurell aquesta nova etapa, la qual es marca com a alguns dels objectius a assolir “disposar de més espais i de més voluntaris”.

A la vegada, es volen impartir xerrades sobre diferents àmbits, com ara sobre seguretat, residus i propostes adreçades al barri que proposin els veïns i veïnesTambé s’avança que es crearan comissions de treballs “per tal que el màxim de veïns s’involucrin amb l’associació”, i relacionades amb esdeveniments propis del barri, com ara la Festa Major, la Festa de la Font, el Parc Sant Jordi, entre d’altres.

Nova junta de l’AV Ca n’Aurell:

Esther Nosàs (presidenta)

Ivette Baldó (vicepresidenta)

Gerard Català (tresorer)

Mariona Rierola (secretària)

Juan Matarin (vocal)

Anna Sorribes (vocal)

Montserrat Moya (vocal)

Francesc de Paula Carmona (vocal)

Carme Ripoll (coordinadora)

Deixa un comentari