Ivan Zarco i Airina Guillen guanyen la Cursa de Ca n’Anglada del circuït Activa’t

No Comment

Els atletes Ivan Zarco i Airina Guillen van ser els guanyadors de la Cursa de Ca n’Anglada, una prova atlètica i popular de 5 quilòmetres que forma part del circuit Activa’t organitzat per l’Associació Mitjà Marató de Terrassa. En la cursa per a adultes van participar 110 corredores i en la infantil, 26 nens i nenes. La prova es va fer el passat 6 de juliol coincidint amb la festa major del barri de Ca n’Anglada.

El recorregut

La cursa de Ca n’Anglada és la vuitena prova del circuit Activa’t. Tant la sortida com l’arribada té lloc cada any en la principal plaça del barri, coneguda popularment com la plaça Roja. El recorregut està caracteritzat per dues gran rectes. Una, de baixada per l’Avinguda del Vallès. I una altra de pujada, el carrer Mossèn Àngels Rodamilans, conegut popularment al barri com el carrer de la farmàcia. Una de les dificultats de la prova és la pujada, curta però intensa, del carrer Santa Marta.

Tot i que la cursa de les adultes va començar a les 20.00 hores, la temperatura encara era elevada. Per això, les corredores van agrair de bon grat la iniciativa de dos veïns del carrer Mossèn Àngels Rodamilans de ruixar-los amb aigua en dos punts diferents del trajecte. En la cruïlla del carrer Sant Tomàs, l’organització va posar un punt d’avituallament líquid per a les esportistes.

Les guanyadores

Ivan Zarco va ser el corredor més ràpid i amb un temps de 00:16:33 va ser el primer en travessar la meta. Darrera d’ell van arribar Redouan Rouaz (00:16:43) i Lahcen Harbil (00:17:11). En la categoria femenina, Airina Guillen (00:20:35) va ser la primera corredora, seguida per Susana Cabratosa (00:23:12) i Eva Cantero (00:23:50). La cursa infantil es va córrer mitja hora abans que la de les adultes. El recorregut va ser de 2.300 metres. Les guanyadores van ser Mario García (00:07:29) i Aroa Jiménez (00:07:56).

Can Parellada

Després de la prova de Ca n’Anglada, la classificació general del circuit Activa`t està encapçalada per Miguel Àngel Domínguez, en homes, i per Lola Espinosa, en dones. La següent cursa serà el proper diumenge, 14 de juliol, en el barri de Can Parellada.