La CUP arrenca aquest dissabte la negociació dels Pressupostos de Terrassa per a 2017

No Comment

La CUP arrenca aquest dissabte la negociació dels Pressupostos de Terrassa per a 2017

Celebra una formació, oberta a la ciutadania, per comprendre millor com s’elaboren els comptes municipals i articular la seva proposta alternativa

A pocs dies d’haver tancat la negociació de les Ordenances Fiscals de Terrassa, arriba ara la confecció dels Pressupostos Municipals. I és que els comptes municipals seran aprovats abans que acabi l’any i marcaran el decurs de l’Ajuntament durant tot el 2016.

Coneixedors d’aquesta rellevància, la CUP llança des d’aquest setmana el seu full de ruta negociador. Com a punt de partida, els cupaires celebren aquesta dissabte una formació per a entendre com funcionen els comptes municipals. Aquesta sessió tècnica està oberta a la ciutadania de Terrassa i serà impartida per l’advocat Joan Planas i Josep Cònsola (impulsor de la Universitat Comunista dels Països Catalans), que visitaran Terrassa ad hoc.cup Pressupostos 2017 a debat

La setmana que ve es constituirà el Grup de Treball de Pressupostos, que analitzarà la proposta de l’Equip de Govern i desenvoluparà un pack de mesures pròpies. Finalment, una interlocució de la CUP farà arribar Alfredo Vega, regidor de Serveis Generals i responsable dels comptes municipals, dit document amb les nostres prioritats. I encetarà així la negociació de les cupaires.

Xifres avorrides… Però importants

I és que, moltes vegades, uns Pressupostos Municipals poden semblar avorrits i feixucs. Però darrere aquestes xifres, s’amaguen partides econòmiques claus per a la qualitat de vida de les terrassenques. Per això, entendre bé els Pressupostos i lluitar-los en benefici de les classes populars és una forma de millorar la vida de la ciutadania de Terrassa.

Des de la CUP fan una crida a instruir-nos, ja que és la forma de guanyar la batalla de les idees. I de guanyar qualitat de vida per les terrassenques.

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER