[S. Pérez] Utilitzar la guerra bruta com a justificació, amagant l’estat corrupte

No Comment

Un partit i govern corrupte, sense ètica, ni escrúpols, que utilitza tots els mitjans i mecanismes de l’estat, judicatura i fiscalia, policia i serveis secrets de forma bruta i il·legal per anar contra polítics, alcaldes i regidors, govern i Parlament. Incapaç , tot i l’acord del Parlament espanyol que li ha demanat retirar a Franco i José Antonio del “Valle de los Caidos”, i de nou si ha negat, que permet homenatges a militars criminals i golpistes com Sanjurjo i d’altres, que té abandonada la Llei de la Memòria Històrica, i que mai ha demanat perdó a les víctimes del franquisme, que permet a la Legió fer homenatges als criminals, i així podríem anar fent una llarga llista d’un partit i govern que hauria d’estar callat i amagat sota les pedres, i molts dels seus membres detinguts per lladres.

“Tots al crit del cop d’estat perquè han descobert uns papers interessats que ha tret el diari El País sobre la desconnexió, un esborrany perdut que ja res té a veure amb la situació actual, aixequem el crit al cel, amaguem la corrupció”

Doncs no, amaga totes les seves misèries i té el desvergonyiment de cridar més que ningú i anar escampant la merda sobre tothom, i fent crides a la honestedat com fan el president del govern, la ministra de l’exèrcit, la vicepresidenta i els ministres de torn, així com el delegat del govern, que és un vividor sense ètica ni escrúpols i un impresentable. Tots a una, ben acompanyats per la marca blanca del PP i comparsa, com és Ciudadanos. Tots al crit del cop d’estat perquè han descobert uns papers interessats que ha tret el diari El País sobre la desconnexió, un esborrany perdut que ja res té a veure amb la situació actual, aixequem el crit al cel, amaguem la corrupció, i tots a una preparats per a denunciar un “esborrany vell i fora de lloc”, i això ho convertim en justificació de tot.

I un altre element afegit, per adobar la situació, un sindicat que no representa a ningú, ni a ells, fa una denúncia sobre els llibres de text tot indicant que es fa adoctrinament dels alumnes catalans a les escoles, estem davant de l’estat totalitari, pervers i malèvol, com s’atreveixen a dir. Ben adobat per Ciudadanos que li ha faltat temps per afegir-se a la festa, com no podia ser d’una altra manera, això li dóna algun vot a Espanya, com no tenir ni ètica, ni escrúpols per anar de la ma del PP fer de mer ninot de palla. I alguns mitjans de comunicació addictes als corruptes i tot el govern en ple, cridant a la defensa dels nostres pobres nens i nenes, tractant a tota la comunitat educativa de Catalunya d’imbècils i incapacitats. O sigui, els que mai han renunciat al franquisme, els que afirmen que la llengua catalana mai va ser perseguida, els que tracten el franquisme com a una necessitat i bondat, els que manipulen la història de forma barroera i interessada…, ara ens venen a donar lliçons i a dir-nos de tot.

Està demostrat que aquest és un estat, com ja he dit moltes vegades, impresentable, de baixa qualitat democràtica i un contrasentit inacceptable. Com bé deia algú, que ja portem més de quaranta anys de democràcia, i també de franquisme no superat.

“El PP vol fer un homenatge interessat al que en diu “les víctimes del terrorisme d’ETA”, suposo que també afegint als criminals Meliton Manzanas, Carrero Blanco i d’altres similars.”

Parlar de cops d’estat, d’adoctrinament a les escoles, de feixistes dictadors, de malèvols, de tics antidemocràtics, de dictadura, d’enfrontaments civils i familiars… i així una llarga llista, dit pels corruptes i els que li fan costat, és una veritable vergonya i d’un estat en fallida i de difícil solució, i que només dóna motius per marxar-ne amb la màxima celeritat, senzillament, només dóna arguments sòlids als àmbits independentistes, ja que la baixa qualitat i justificació per quedar-se motiva molt poc veien als defensors patris i els mecanismes utilitzats.

botomalarrassa

Bé, també cal suposar que tot aquest argumentari tan feble, només té com a objectiu preparar el terreny al seu veritable cop d’estat, per venir els salva pàtries hispànics a posar ordre i ajudar als pobres catalans desviats i manipulats, per les ordes “marxistes, rojos, anarquistes, republicans, masons…”, perdó m’he equivocat, aquest és el discurs dels franquistes, falangistes i militars. La complexitat d’ara, és que amb el dret a decidir i votar, el discurs d’acusació feta pels corruptes a l’hora de justificar el cop, implica dir:”republicans, antisistema (CUP), nacionalistes desviats (ERC-PDeCAT), rojos i comunistes (Comuns, Podemos…) i ciutadans i ciutadanes sense adscripció que s’han perdut en la manipulació idiotitzant i malèvola”.

Tot un veritable camí de despropòsits, on esperem que la ciutadania, no es perdi amb l’anecdotari i sigui capaç de situar-se en allò important, i sobretot, que tingui la capacitat de reflexió i sentit crític per a decidir i exigir fer-ho sense crits, fabulacions, mentides dels corruptes i afins, i prendre la millor decisió personal i col·lectiva.

I un aspecte local per a veure la hipocresia i contradiccions, el PP vol fer un homenatge interessat al que en diu “les víctimes del terrorisme d’ETA”, suposo que també afegint als criminals Meliton Manzanas, Carrero Blanco i d’altres similars. Ara, el que no fan mai, és primer demanar perdó pel franquisme (que el PP encara és avui), i un homenatge a les víctimes i represaliats pel franquisme. Quan ho faci, llavors tots els homenatges que promogui deixaran de ser una eina interessada de propaganda partidista i tindran una mínima credibilitat, que ara no té.

Per tant, l’àmbit local té molta relació en aquests aspectes, sobre el que passa al conjunt de l’estat espanyol i Catalunya, perquè el format del PP és igual a tot l’estat, amb els mateixos problemes i grans contradiccions, que el converteixen en una mera farsa i que no ha superat el seu passat sociològic i ideològic, sent un veritable problema pel canvi i la modernitat. I el que passa a Catalunya, és la seva gran prova de foc. I utilitzar la guerra bruta, les mentides i els mecanismes de l’estat, a més de ser innecessari no pot amagar la corrupció institucionalitzada que pateix l’estat espanyol.

Salvador Pérez Riera

Deixa un comentari

Anna Murià Preinscripcions juny 2018
MLRS en PAPER
SEGUEIX-NOS A TWITTER