Les noves masculinitats a debat

No Comment

El sociòleg i activista Jokin Azpiazu Carballo visitarà Terrassa per a presentar el seu llibre Masculinitat y Feminismos (Virus Editorial, 2017).

L’esdeveniment tindrà lloc el proper dijous 5 d’octubre  a l’Ateneu Candela, a les 19.30h, i està organitzada conjuntament per la llibreria Synusia i el Grup d’Opinió d’Amics de les Arts.  Azpiazu, llicenciat en sociologia i amb un màster en Estudis Feministes i de Gènere (UPV/EHU) ha basat el seu treball com a investigador en estudiar les relacions de poder des d’una perspectiva feminista interseccional. Amb   Masculinitat y Feminismos,  l’investigador basc ha recollit les reflexions de la seva investigació i tot prenent com a punt de partida la pregunta “cal reformar, transformar o abolir la masculilinitat?” ha abordat els diferents debats al voltant de la masculinitat i els grups d’home plantejant,  amb mirada crítica,  fins on arriba el seu poder transformador.

La presentació deenceta el cicle “Patriarcat, Feminismes i Masculinitats dissidents”  durant el qual, els diferents convidats, donaran a conèixer el concepte de noves masculinitats i els discursos i pràctiques crítiques que s’articulen al seu voltant.

 

masculinitatcartell

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER