Gran manifestació a Terrassa amb motiu de la vaga general/aturada per les llibertats i els drets

No Comment
Una perspectiva quasi completa de la gran manifestació baixant per la carretera de Castellar. Foto PV

Vaga, aturada de país, jornada de mobilitzacions… una vegada més milers de persones, entorn a les 10.000, segons diverses fonts periodístiques, cap al migdia en la gran caminada pel centre de la ciutat.

Des de l’Estació del Nord, on arribà una manifestació del Comitè en Defensa de la República i alguns sindicats després de recórrer per diverses zones de la ciutat, des de les 7 hores del matí per fer tasca de piquet informatiu, la marxa unitària, amb suport de la Taula per la Democràcia, ANC, Òmnium Cultural i nombroses entitats, inicià un recorregut que la portà fins a la rotonda de la Dona Treballadora, l’avinguda Jacquard fins la plaça Vella, a les 13:00h més o menys.

Galeria d’imatges de la manifestació del 8 de novembre:

Allà es va llegir el manifest de suport a les preses i presos polítiques, en suport del govern en l’exili, així com per defensar els drets i les llibertats, tot convocant a la concentració que aquesta mateixa tarda, a les 18h, tindrà lloc al Raval de Montserrat.

Al final de l’acte, membres del Comitè en Defensa de la República van demanar suport econòmic per poder pagar les multes que la Policia Municipal els ha imposat des que van començar les encartellades en favor del referèndum, primer, la República Catalana, després, i ara la llibertat de les persones preses, un total de 1.600 euros, informaren.

La plaça Vella, durant la lectura del manifest unitari, novament plena. Foto PV

Related Articles

Deixa un comentari

#agendaMLRS
 1. Fira de llibres de poesia

  novembre 24 10:00 - 20:00
 2. «Picaplat», poesies, cançonetes, cantarelles i dites per a infants

  novembre 24 17:30 - 18:30
 3. «Pasolini, el poeta de les cendres»

  novembre 24 19:00 - 20:00
 4. “Tertulàndia” al Bau House

  novembre 24 19:00 - 21:00
 5. «Mirall transparent», recital de poesia

  novembre 24 21:00 - 22:00
 6. WEDNESDAY NISPERS FEAT.LAIA ESCARTÍN

  novembre 24 21:00 - 22:30
 7. Teatre : Deixeu-me un tenor!

  novembre 24 21:30 - desembre 30 23:00
 8. «Grisalla», recital de poesia

  novembre 24 22:30 - 23:30
Enquesta sobre Malarrassa
foto diari octubre Respon aquesta enquesta i ajuda'ns a millorar! L'enquesta és totalment anònima. Dedica només 5 minuts del teu temps a respondre a aquest qüestionari.
SEGUEIX-NOS A TWITTER