Els autobusos seran gratis des d’avui fins al 9 d’abril

No Comment

No s’haurà de validar cap títol de transport.


El Govern municipal ha acordar declarar la gratuïtat del servei municipal de transport públic a partir d’avui, 2 d’abril, i fins al 9 d’abril. Els autobusos de TMESA circularan amb normalitat, d’acord amb els horaris establerts a partir de la reducció del servei en un 43%, i estaran a disposició de tothom, així com de les persones que treballen en activitats o serveis declarats essencials i autoritzats. No caldrà en cap cas validar cap títol de transport.

En aquest sentit, el Govern municipal recorda a la ciutadania que aquesta mesura no ha d’implicar cap mena de relaxació en el compliment de les normes d’estricte confinament vigents en aquest moment.

De fet, la Generalitat i l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) han decretat el transport públic gratuït a tot Catalunya, pel que fa als busos interurbans per carretera i els Ferrocarrils de la Generalitat. No és gratuït el servei de Rodalies de Renfe. La gratuïtat és una mesura adreçada a les persones treballadores de serveis considerats essencials per facilitar-los la seva mobilitat.

Campanya informativa contra la violència de gènere

El Govern municipal ha acordat també intensificar la campanya informativa contra la violència de gènere, molt centrada en la difusió massiva dels telèfons i serveis disponibles per atendre qualsevol situació de perill.

La campanya s’ha basat en accions a les xarxes socials centrals de l’Ajuntament, de la regidoria de Polítiques de Gènere i de tots els serveis amb presència a xarxes socials. També s’han editat cartells i se n’està fent difusió als establiments que continuen oberts.

A les xarxes socials municipals podeu trobar alguns dels materials difosos en el marc d’aquesta campanya:

– Twitter: https://twitter.com/ajterrassa/status/1245280427880919040
– Facebook: https://www.facebook.com/regidoria.politiquesdegenere
– Instagram: https://www.instagram.com/p/B-buFHYgaFL/

Related Articles

Deixa un comentari