El Cinema Catalunya programa aquesta setmana fins a 9 propostes relacionades amb la celebració dels premis Oscar

No Comment

El Cinema Catalunya programa aquesta setmana fins a 9 propostes relacionades amb la celebració dels premis Oscar
La 3a edició de “The Oscars Week” reuneix un total de 34 nominacions, amb films com Oppenheimer, La sociedad de la nieve, Anatomía de una caída o Robot Dreams.

Del 8 al 14 de març, el Cinema Catalunya de Terrassa organitza la tercera edició de “The Oscars Week”. Durant aquesta setmana, les dues sales del carrer Sant Pere oferiran una programació especial dedicada als Oscar, coincidint amb l’entrega dels premis que es
celebrarà durant la matinada de diumenge a dilluns. A la cartellera del carrer Sant Pere hi haurà nou propostes relacionades amb les estatuetes més famoses de Hollywood, sumant entre totes elles un total de 34 nominacions.

Entre els films que es projectaran s’hi troben títols tan aclamats com Oppenheimer, de Christopher Nolan, que, amb 13 nominacions, parteix com a màxima favorita per fer-se amb el preuat guardó de Millor pel·lícula. Per la seva part, en la categoria de Millor film
internacional competiran dues grans aspirants: La sociedad de la nieve, de l’estimat J.A. Bayona, i La zona de interés, que les travesses donen com a principal favorita.

D’altra banda, el cinema del centre de la ciutat programarà també el film guanyador de la Palma d’Or de Cannes, nominat en cinc categories dels Oscar. Es tracta d’Anatomía de una caída, una producció francesa que ja va triomfar també als Globus d’Or. L’oferta
cinematogràfica de “The Oscars Week” també inclou altres propostes interessants, com Vidas pasadas, que compta amb dues nominacions, o la també premiada als Globus d’Or Los que se quedan, nominada en 5 categories.

Completen l’oferta d’aquesta cartellera especial el film d’animació Robot Dreams, de producció catalana, així com l’emblemàtic musical Grease, una cinta que en l’edició dels premis Oscar del 1978 va ser nominada en la categoria de Millor cançó original. En aquest cas, el film protagonitzat per John Travolta i Olivia Newton-John es podrà veure en una única sessió, el dijous 14 de març a les 21.30h i a un preu de 4,20€, dins les activitats del festival de Dansa Metropolitana.

La cirereta del pastís la posarà el concert a la gran pantalla del conegut compositor John Williams, autor de les bandes sonores més famoses dels últims temps. Un recital en diferit, interpretat per l’orquestra Filarmònica de Los Angeles al Walt Disney Concert Hall, que es podrà veure a les 16.45h del mateix diumenge 10 de març, dia en què s’entreguen els premis Oscar.

Per tal d’oferir la possibilitat de veure el màxim nombre de propostes, els horaris de les sessions s’han repartit de manera equilibrada al llarg de tota la setmana, de divendres a dijous. Com sempre, el Cinema Catalunya programarà sessions en versió doblada, així
com també en versió original subtitulada. Per consultar tots els horaris i adquirir entrades només cal adreçar-se al web cinemacatalunya.cat o bé de manera presencial a la taquilla del carrer Sant Pere.

Deixa un comentari