Arriba la segona edició dels Cafès Científics Terrassa

No Comment

Després de l’èxit de la temporada 2022-2023 dels Cafès Científics de Terrassa, el passat octubre, es va presentar la segona temporada del cicle d’aquesta iniciativa que té com a objectiu posar en contacte el gran públic amb experts de diferents àmbits de la ciència.

Les vuit entitats que hi tornen a participar, l’Agrupació Astronòmica de Terrassa, l’Observatori de l’Aigua de Terrassa (OAT), l’Assemblea Ecologista La Paparola, el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC)), el Grup de Recerca AFIN de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Càtedra UNESCO de sostenibilitat, l’Associació per la Defensa i l’Estudi de la Natura (ADENC) i el Centre Excursionista de Terrassa (CET) inicien, amb molta il·lusió, la segona edició del programa de Cafès Científics a Terrassa.

L’objectiu dels Cafès Científics és oferir als ciutadans i ciutadanes la possibilitat de parlar en un ambient distès i intercanviar opinions sobre temes científics, amb un expert de referència. Vista la gran participació de l’edició anterior, l’espai escollit tornarà a ser la Sala d’Actes del Centre Excursionista de Terrassa.

D’octubre a juny, l’últim dijous de cada mes (exceptuant el mes de març que cau en Setmana Santa), a dos quarts de vuit de la tarda, cadascuna de les entitats organitzadores que fan recerca en ciència, o que tenen com un dels seus propòsits afavorir el coneixement de la ciència i dels seus resultats, iniciarà una conversa al voltant d’un tema d’actualitat.

La persona convidada exposarà breument el tema i establirà un diàleg amb els assistents que poden plantejar dubtes i reflexions pròpies.

Els Cafès Científics són una acció de divulgació científica que se celebra a molts llocs del món i que té com a objectiu estimular la conversa i l’esperit crític, debatre, interactuar i dialogar fora de l’entorn acadèmic.

Les sessions dels Cafès Científics se celebren l’últim dijous de cada mes, a les 19.30 h de la tarda, a la Sala d’Actes del Centre Excursionista de Terrassa (carrer Sant Llorenç 10, Terrassa). L’entrada és gratuïta i la participació oberta a tothom.

ADENC i Centre Excursionista de Terrassa

Deixa un comentari