La mostra de teatre amateur SetDTeatre ofereix quatre comèdies aquest cap de setmana

No Comment

La Companyia 8, Qollunaka, 34 Passes i el Grup de Teatre d’Amics de les Arts representaran les seves obres al Teatre Principal


Quatre companyies amateurs de Terrassa presenten aquest divendres, dissabte i diumenge els seus darrers espectacles a la mostra SetDTeatre, que arriba a la 4a edició. Es tracta de quatre comèdies que faran divertir els espectadors amb el permís de la serp estiuenca del Teatre Principal de Terrassa, on tindran loc les representacions.

Divendres 10 de juny, arrenca l’edició estiuenca de SetDTeatre amb l’estrena d’El secret de les mosques, a les 21.00 h. És una comèdia sobre la família des d’un punt de vista d’humor negre. Escrita a quatre mans entre els directors de la companyia Rosa Ponsarnau i José Antonio Aguado.

Dissabte 11 serà el torn per a Qollunaka teatre, que presenta a les 18h Walimu. Dues parelles completament diferents es reuneixen a casa d’una de les dues per tal de parlar dels seus fills després que s’hagin barallat a l’escola. Malauradament, la diferència d’opinions provoca una discussió que va in crescendo.

El mateix dissabte 11, a les 21h, serà el torn de la companyia 34 Passes amb Taxi, una de les comèdies més exitoses de Ray Cooney, on casualment, un incident amb dos lladregots posa al descobert la doble vida d’un anònim taxista de Barcelona. I, a partir d’aquí, l’embolic està assegurat: dones enganyades, policies no gaire espavilats, veïns impertinents… i un protagonista que és capaç d’inventar el més inversemblant per justificar l’engany… Kiku Andrés i Jordi Moreno, han dirigit aquesta comèdia d’enganys, embolics i diversió.

Diumenge 12 a les 18h, el Grup de Teatre d’Amics de les Arts presenta la comèdia de William Shakespeare Molt soroll per res. Una de les comèdies de Shakespeare més clàssiques on ens parla de com l’amor i la veritat triomfen per damunt la calumnia. Com tot el teatre de Shakespeare aquesta comèdia fa emmirallar l’espectador en la
seva pròpia vida i li recorda que cada vegada s’ha de ser millor i no renunciar a les nostres veritables creences.

Aquesta iniciativa neix per visibilitzar el treball que les companyies amateurs de Terrassa mostren durant tot l’any pels escenaris de Catalunya, participant en concursos, mostres i esdeveniments que des de la Federació de Teatre Amateur de Catalunya, les entitats privades i els ajuntaments, s’organitzen perquè el teatre sigui una manera de mantenir la llengua viva sobre els escenaris.

Les entrades a 3 euros es poden adquirir a Entrápolis.com i per qui tingui 18 anys i resideixi a Terrassa, presentant el DNI, tindrà l’entrada gratuïta. Totes les funcions es realitzaran al Teatre Principal de Terrassa, Plaça de Maragall, 2.

Més informació a https://www.terrassacultura.cat i a les xarxes socials de totes les companyies.

Deixa un comentari