Dissabte es lliuren els Premis de Conte i Il·lustració Natàlia Sallés a la Biblioteca Central

No Comment

Aquest dissabte 18 de maig a les 6 de la tarda, a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central de Terrassa, tindrà lloc l’acte de lliurament de premis dels primers Premis de Conte i Il·lustració Natàlia Sallés. Al costat del patrocinador, HP Inc., i dels familiars de Natàlia Sallés, hi haurà les actuacions de dos reconeguts grups terrassencs: les Odettes i la companyia Punt i Seguit Teatre.

El jurat d’aquest premi, format per Carme Carulla, Eloi Falguera, Dèbora, Sales, Mercè Salvador i Magda Vidal, reunit a la biblioteca de l’escola el Cim, de Terrassa, després de valorar els 14 contes presentats i d’efectuar successives votacions, va decidir seleccionar 5 contes per publicar-los il·lustrats per alumnes del Cim en un llibre que sortirà el maig de 2020.

Els 5 contes finalistes són: Famílies com cal (Igualada), Il·lusionari (Manresa), El llagut a la deriva (Sabadell), Banys (Sant Boi de Llobregat), Dolça Mar (El Vendrell). 

D’altra banda, el jurat artístic, format per Helena Morillas, Sílvia Samaniego i Jaume Vilaseca, ha considerat finalistes les tres il·lustracions següents: Banys (Sant Boi de Llobregat), Paisatge (Barcelona), i Cavallera de nobles armes (Terrassa).

Jurat literari dels Primers Premis de Conte i Il·lustració Natàlia Sallés. Carme Carulla, Eloi Falguera, Dèbora Sales, Mercè Salvador i Magda Vidal; com a secretari actuarà Josep Gòrriz Jurat literari dels Primers Premis de Conte i Il·lustració Natàlia Sallés. Carme Carulla, Eloi Falguera, Dèbora Sales, Mercè Salvador i Magda Vidal; com a secretari actuarà Josep Gòrriz.

Deixa un comentari