El Centre de Creació Artística El Corralito obre convocatòria per participar en la Qlectiva XXVI

No Comment


El Centre de Creació Artística El Corralito obre el procés de selecció d’obres per a la Qlectiva XXVI, que tindrà lloc els dies 27 i 28 d’octubre

El cap de setmana 27 i 28 d’octubre, al Carrer Sant Leopold 63, local 1, de Terrassa, el Corralito celebrarà la seva 26a exposició col·lectiva amb propostes d’arts plàstiques, visuals i instal·latives que s’inspiren al voltant del concepte “iaies”.

La Qlectiva és un cicle d’exposicions itinerants enfocat a la difusió i promoció de la creació contemporània jove de les artistes, col·lectius artístics i formacions musicals de la ciutat de Terrassa i la província de Barcelona.

És una plataforma paral·lela al circuit institucional d’exposicions, activa des de 2016 i enfocada a donar a conèixer les artistes locals i comarcals amb l’objectiu de fer xarxa artística, apropar l’art a les joves, impulsar la creació i el coneixement dels projectes locals i empoderar les joves en la creació i participació d’aquests.

Aquesta edició té com a temàtica la figura de la iaia, l’àvia, la yaya, las abuelas, las yayas,… Perquè té com a objectiu honorar la figura de les iaies i compartir les diferents experiències viscudes amb elles a través de l’art.

La convocatòria per la presentació dels projectes estarà oberta del 26 de setembre al 9 d’octubre, ambdós inclosos. Aquesta edició està enfocada a arts visuals (gràfiques, collage, pintura, ceràmica, fotografia, dibuix, il·lustració, etc.), instal·lacions, arts escèniques en petit format i arts musicals. La resolució de la convocatòria serà el dia 13 d’octubre via e-mail.

És una convocatòria oberta, es valoraran les propostes d’artistes joves o emergents.

Per participar s’ha d’omplir el formulari Google que inclou els següents apartats i si es vol adjuntar-hi material gràfic. Accés al formulari: https://docs.google.com/forms/d/1DbrqxaBoouXOTyyzvh73Dushuid25PHRmDdVK7
CrZRk/prefill
El Corralito CCA som una comunitat de creació artística i cultural autogestionada per joves creadores de Terrassa des del 2015.
Ens trobareu al C/Sant Leopold, 63 (Terrassa)
www.elcorralitocca.com
Instagram: @elcorralitocca
Facebook: @corralitocca
Correu: elcorralitocca@gmail.com

Deixa un comentari