El Centre d’Estudis Històrics de Terrassa renova la seva junta, elegint com a nou president en Marcel Taló

No Comment
Marcel Taló. Foto arxiu

El passat dimecres 16 de setembre, el Centre d’Estudis Històrics de Terrassa (CEHT) va celebrar una assemblea per a renovar els càrrecs de la seva junta. En aquesta assemblea, celebrada de forma virtual, la nova junta escollida, tal i com anunciava en entrevista a Malarrassa el president sortint, Manel Màrquez, es planteja nous objectius per dinamitzar i donar força a l’entitat.

En les properes setmanes es configuraran diferents grups de treball que d’aquí a finals d’any es dedicaran a preparar la programació del 2021. Durant l’assemblea es va fer un agraïment sentit a la junta anterior presidida pel Dr. Manel Márquez des del 2014.

La nova junta del CEHT, formada per 15 membres, entre els quals el mateix Màrquez, està presidida per Marcel Taló Martí, amb l’Anna Vila Gestí com a vicepresidenta. Completen l’equip: Ana Belén Mesa Arques, Beda Martínez i Riera, Jan Brugueras Torrella, Daniel Claveria Rodulfo, Cristina Coll Màrquez, Sílvia Comellas Compte, Marc Ferrer Murillo, Marc Garcia Hernández, Daniel Garreta Jaume, Bernat Pizà Castella, Teresa Rodríguez Herrerías, i Joan Soler Jiménez.

Related Articles

Deixa un comentari