L’exposició Qlectiva XX, els dies 22 i 23 d’octubre a El Corralito

No Comment

Serà una retrospectiva que celebra els 6 anys de trajectòria d’aquest cicle d’exposicions autogestionades.


El centre de creació artística El Corralito CCA convida a la inauguració de QLECTIVA XX aquest divendres 22 i dissabte 23 d’octubre a l’espai de creació del Corralito CCA (c/Sant Leopold, 63). Aquesta edició és una retrospectiva que celebra els 6 anys de trajectòria d’aquest cicle d’exposicions autogestionades.

Es tracta d’una exposició col·lectiva d’obres de petit format de més d’una trentena d’artistes locals – que han triat dues obres per a la mostra -. Un conglomerat de fragments i aforismes que conforma un cos conjunt, a mig camí entre un cadàver que es descompon i un ferment ple de microorganismes.

En l’exposició s’hi podran veure pintures, fotografies, collages i dibuixos que representen part del teixit creatiu de la ciutat, i que volen posar de manifest i fer valdre la cooperació entre les artistes locals.

L’exposició obrirà les portes el divendres 22 d’octubre a les 19:00 h fins a les 22:00 h, i també es podrà visitar el dissabte 23 a la tarda acompanyada d’una sessió de DJ set durant la jornada. Les obres de l’exposició estaran a la venta.

La Qlectiva és un cicle d’exposicions itinerants enfocades a la difusió i promoció de la creació contemporània jove de les artistes, col·lectius artístics i formacions musicals de Terrassa i voltants.

Deixa un comentari