Musicòpates Produccions ret homenatge a sanitaris i gent gran amb una versió reggae de ‘Resistiré’

No Comment

En temps de confinament, no paren de rebrotar iniciatives culturals a la ciutat. En aquest cas, des de l’àmbit de la música. Musicòpates Produccions són el Toni Solé (teclats), el Pepe Gámez (baix), l’Antonio Sánchez “el pelagrillos” (percussió) i el Xavi J. Prunera (veu), quatre amics procedents de diferents àmbits musicals de la ciutat que, tal com expliquen, es reuneixen «de tant en tant per produir les nostres versions, o temes propis com la “Rumba per la Llibertat”, per posteriorment compartir-los a Youtube i les xarxes socials. Afirmen que «no som, per tant, un grup creat per fer assajos ni música en directe si no per reunir-nos i gaudir de la nostra particular malaltia musical (per això ens anomenem Musicòpates)».

El que sí volen és «animar a qualsevol músic o cantant que ho desitgi a participar activament de les nostres produccions». Musicòpates van començar amb dues rumbes «impregnades d’un fort contingut polític reivindicatiu, ja que «tots quatre compartim ideals independentistes» – fins i tot han compartit una col·laboració simulada amb en Carles Puigdemont-.

Es mostren però oberts a treballar altres gèneres i estils, «sempre que ens agradin a tots quatre». De fet, després de tres rumbes catalanes (la “Rumba Republicana”, la “Rumba per la Llibertat” i la nostra particular versió d’ Advertència” dels Ai, Ai, Ai) la seva següent producció va ser una versió del clàssic del soul “Bring it on home to me”, amb la col·laboració de Les Odettes, un trio vocal terrassenc.

En aquesta ocasió, han volgut tributar el seu petit “homenatge als sanitaris i gent gran del nostre país” amb aquest “Resistiré” en català i aires de reggae.

Deixa un comentari