Posem a punt les bicicletes infantils (9 de març, taller formatiu al casal cívic Sant Pere)

No Comment


Barri Futur, comunalitat urbana de Terrassa organitza una jornada familiar per posar a punt bicicletes infantils

Barri Futur, Comunalitat urbana de Terrassa, un projecte que té entre els seus principals objectius potenciar a projectes comunitaris i fomentar les xarxes de suport mutu, organitza una jornada familiar per posar a punt les bicicletes infantils al Casal Cívic de Sant Pere (Passeig del Vint-i-dos de Juliol, 337) aquest dissabte 9 de març a les 11h del mati.

Vols aprendre en família a conèixer una mica més la teva bicicleta infantil? Vine a posar a punt la bicicleta i resol els dubtes sobre mecànica! Es revisarà la bicicleta omplint una fitxa i s’arreglaran les coses més lleus que es puguin arreglar el mateix dia. Amb aquests consells que ens donen els professionals de la bicicleta podreu deixar-la a punt per pedalar de valent.

Activitats dinamitzada per la Cooperativa La Terrassenca, una de les entitats que formen part de la Comunalitat Urbana. Barri Futur organitza aquest sessió per sensibilitzar sobre l’autoaprenentatge de la mecànica de la bicicleta amb l’objectiu de fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible i una eina transformadora de la mobilitat dins del territori.

Inscripcions en el següent enllaç:

https://barrifutur.org/ca/agenda/event/posada-punt-de-la-teva-bicicleta-infantil

La Comunalitat Barri Futur és una de les 22 comunalitats urbanes que s’han constituït a tot Catalunya gràcies al programa de subvencions del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat. La Comunalitat de Barri Futur s’articula a través de 8 entitats impulsores: Adhoc.Cat, La Terrassenca, Communia. Llibreria Synusia, L’Egarenca, Ateneu Candela, La Natural i Fundació Prodis.
https://barrifutur.org/
XXSS: @barrifutur_
Correu: info@barrifutur.org

Deixa un comentari