Sense Revetlla de Sant Joan, però amb arribada de la Flama del Canigó

No Comment

Malgrat que la V Revetlla Popular de Sant Joan ha estat cancel·lada, les entitats La Xemeneia i Òmnium Cultural criden a celebrar-la en petit comitè.

La Flama del Canigó serà portada a l’atri de l’Ajuntament de Terrassa el 23 de juny.


L’entitats culturals La Xemeneia de Terrassa i Òmnium anuncien que s’ha anul·la la V Revetlla Popular de Sant Joan, que se celebra habitualment al Pla de la Font de l’Apotecari. Tot i això, animen a “baixar al carrer per a celebrar la Revetlla i fer-vos vostres les places i carrers de la ciutat amb les persones que us estimeu”, sempre amb precaució i seguint les recomanacions sanitàries.

Sí que arribarà a la ciutat la Flama del Canigó, símbol de la nit de Sant Joan i de la unió dels Països Catalans. Serà dimarts 23 de juny, a dos quarts de sis de la tarda, que el Club Ciclista de Castellbisbal portarà la flama fins a l’atri de l’Ajuntament, al Raval de Montserrat, on es farà la rebuda institucional i es llegirà el manifest de la Flama del Canigó del 2020. També es convida a les persones que així ho desitgin a anar-hi a buscar la flama del Canigó, i que cap revetlla es quedi sense flama.

 

Flama 2020

Deixa un comentari

Cicle de debats ‘El futur que volem/2’. Del 22 d’octubre al 26 de novembre