‘Trossets del nostre arxiu fotogràfic’, inauguració de l’exposició demà 27 octubre, a l’Arxiu Tobella

No Comment

El pròxim divendres 27 d’octubre a les 18:30h, a la sala d’exposicions de l’Arxiu Tobella, tindrà lloc la inauguració de l’exposició Trossets del nostre arxiu fotogràfic, que restarà oberta fins al 17 de novembre.

Trossets del nostre arxiu fotogràfic

En aquesta exposició, l’arxiu mostra més de 60 imatges que són només un tast de les col·leccions i fons conservats a l’Arxiu Tobella, que ja s’han lliurat a l’Arxiu Municipal de Terrassa segons el conveni signat el 2022. També donen testimoni de la continuïtat de l’Arxiu Tobella en aquest àmbit.

Des de l’Arxiu Tobella, expliquen a la convocatòria, han mirat sovint la fotografia des d’una visió més terrassenca. Aquesta mostra està centrada en els autors i els fons explicitant la seva mirada i amb una visió més arxivística, fruit de la col·laboració conjunta amb l’Arxiu Municipal de Terrassa ambdós dedicats a la conservació del Patrimoni.

El resultat és una mostra més eclèctica on es barregen reportatges, plaques estereoscòpiques i originals d’època; imatges dels segles XIX al XXI; blanc i negre i color. És un conglomerat planejat i volgut. Són trossos d’un conjunt.

Les imatges són representatives però no les més significatives d’aquests fons i autors. «Som conscients que molts d’aquests requereixen una exposició individual. Comptem poder-ho fer més endavant», conclouen tot anunciant.

Deixa un comentari