VII Edició de la Nit de Contes al Candela, 7 de juliol | 21h, Ateneu Candela (Montserrat, 136. Terrassa)

No Comment

Un any més arriba la Nit de Contes al pati de l’Ateneu Candela, una jornada cultural dedicada als relats curts i a la lectura en veu alta a la fresca. Aquesta edició serà la setena i tindrà lloc el proper divendres 7 de juliol a les 21h a l’Ateneu Candela (Montserrat, 136. Terrassa).

La Nit de Contes de 2023 comptarà amb un cartell de luxe:

Com a les anteriors edicions, hi haurà una intervenció musical que enguany anirà a càrrec de Ran Ran Ran.

Durant tot l’esdeveniment hi haurà una paradeta de llibres de Synusia amb títols relacionats amb les lectures de la nit de contes per a què pugueu triar la vostra lectura de contes per l’estiu.

La Nit de Contes està organitzada per:

Paper de Vidre, portal web impulsat per Tina Vallès i Guillem Miralles,  dedicat al conte en totes les seves formes: contes d’ara i sempre, contes inèdits i contes recuperats de l’oblit.

Llibreria Synusia, llibreria associativa especialitzada en pensament antiracista, transfeminista i llibre infantil. Synusia, amb més de 10 anys de recorregut, ofereix també un ampli ventall d’activitats autoformatives, presentacions literàries i tallers durant tot l’any.

Ateneu Candela, centre social per persones, col·lectius i projectes de la ciutat. Un espai que aposta per la creació i gestió de cultura compartida i comunitària.

També hi col·laboren: Districte Zero, la Biblioteca Central de Terrassa, la Casa de la Música i el Cafè del Candela.

Deixa un comentari