Formació de reparació de bicicletes: 4,11, 18, 25 d’octubre, 5 sessions, Casal Cívic de Sant Pere

No Comment


Barri Futur, comunalitat urbana de Terrassa organitza unes sessions fomatives sobre mecànica bàsica de la bicicleta.


Barri Futur, Comunalitat urbana de Terrassa, un projecte de foment de l’economia social, solidària i cooperativisme, organitza durant el mes d’octubre, un total de 5 sessions sobre la reparació de bicicletes.

Aquest cicle és una oportunitat per apendre sobre la reparació i mateniment de bicicletes. Unes sessions dirigides a totes aquelles persones majors d’edat que vulguin formar-se en mecànica i reparació de bicicletes.

Les sessions seran impartides per una persona experta en mecànica de bicicletes, amb el suport de La Terrassenca, una de les entitats que formen part de la Comunalitat Urbana.

Barri Futur organitza aquest cicle per sensibilitzar sobre la reutilització, reciclatge i autoaprenentatge de la mecanica de la bicicleta. L’objectiu també és fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de trasport sostenible i una eina transformadora de la mobilitat dins del territori.

• Dates: 4,11, 18, 25 d’octubre i 2 de novembre.
• Lloc: Casal Cívic de Sant Pere (Passeig del Vint-i-dos de Juliol, 337)
• Horari: de 19h a 21h
• Cal portar bicicleta pròpia

Programa del cicle
1. Parts i peces de la bicicleta i eines necessàries.
2. Calibratge general de la bicicleta
3. Reparacions 1
4. Reparacions 2
5. Repàs general del curs.
Inscripcions en el següent enllaç. Aforament limitat.

La Comunalitat Barri Futur és una de les 22 comunalitats urbanes que s’han constituït a tot Catalunya gràcies al programa de subvencions del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat. La Comunalitat de Barri Futur s’articula a través de 8 entitats impulsores: Adhoc.Cat, La Terrassenca, Communia. Llibreria Synusia, L’Egarenca, Ateneu Candela, La Natural i Fundació Prodis.

https://barrifutur.org/
XXSS: @barrifutur_
Correu: info@barrifutur.org

Deixa un comentari