La FAVT celebrarà l’Assemblea 2021 el 16 d’octubre. Una candidatura unitària, més jove i amb igual nombre de dones i homes, opta a la junta directiva

No Comment

El dissabte 16 d’octubre tindrà lloc l’Assemblea General Ordinària de la Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa, al Casal Cívic de Ca N’Aurell, a les 10:30 hores, en convocatòria única. La Junta Directiva de la Favt informava, el passat 12 d’octubre. La trobada de les entitats veïnals arriba després de dos intents: un ajornament per problemes tècnics (octubre 2020) i una trobada virtual, en línia (gener 2021), en la qual es va produir un empat entre les dues candidatures que es presentaven, que forçà una nova convocatòria.

D’acord amb les informacions que inclou la nota de premsa de la Junta, tot indica que aquesta vegada la Favt assolirà els objectius, bàsicament la presentació i aprovació de la memòria i balanç econòmic del curs passat, així com del pressupost pel pròxim, com també la presentació i votació de la candidatura que assumirà el rol de nova junta directiva.

Tancat el procés de preparació de la trobada de l’entitat més representativa del moviment veïnal a la ciutat, s’anuncia la presentació d’una única candidatura, que presentarà i defensarà durant l’assemblea el pla de treball pel pròxim curs. Una candidatura única i «unitària», un objectiu pel qual havia treballat la junta sortint.

En els mesos transcorreguts, algunes associacions veïnals que, en l’anterior assemblea, havien donat suport a la candidatura alternativa, han optat ara per fer pinya amb la proposta unitària de la Junta. D’aquesta manera, a més d’un equip de treball que recull varietat de posicions i opinions, la Favt planteja un grup paritari de dones i homes, al mateix temps que un rejoveniment important, en incorporar joves entre els 20 i els 40 anys.

Així les coses, i d’acord amb l’anàlisi de fonts consultades per Malarrassa, la Favt sortirà enfortida, rejovenida i feminitzada d’aquesta assemblea. Per tant, en millors condicions per a donar un nou impuls a la Federació i per a poder enfrontar els reptes del moviment veïnal en moments de canvi socials, econòmics i polítics molt importants.

Related Articles

Deixa un comentari