Divendres 9 de juliol, torna la Nit de Contes a l’Ateneu Candela

No Comment

L’acte comptarà amb la lectura en veu alta de diversos contes i l’actuació musical de Miquel Serra.


Aquest divendres de juliol, a partir de les 21h , arriba una nova edició de la “Nit de Contes” al pati de l’Ateneu Candela. Aquesta serà la sisena edició, la qual arriba després de la cancel·lació de l’edició de 2020 a causa de la covid-19. La nit dedicada als relats breus i a la música, una cita plenament consolidada l’agenda cultural egarenca, segons afirmen els col·lectius organitzadors: Llibreria Synusia, Paper de Vidre i l’Ateneu Candela, amb la col·laboració de la Biblioteca Central de Terrassa, Casa de la Música de Terrassa, Adhoc.cat, l’artista Joan Ignasi Ros i la il·lustradora Mariona Alberich.

Els contes que es llegiran són els següents:

  • Boom boom boomer, per part de l’escriptora Míriam Cano, publicat per Paper de vidre.
  • No ho proveu a casa, d’Angela Readman, per part de la traductora Esther Tallada. Es tracta del primer relat del llibre amb el mateix títol que publica Godall Edicions.
  • L’ariel, de Sergei Dovlàtov, per part de l’actor Òscar Muñoz. El conte forma part de l’obra El recull que publicarà LaBreu edicions.

L’actuació musical anirà a càrrec del cantautor i escriptor balear Miquel Serra.

  • Cooperativa, conte inclòs a l’últim llibre de l’autor “Pendents que arribin els conqueridors” editat per Editorial Empúries i publicar a Paper de Vidre.

El format de l’esdeveniment serà mitjançant taquilla inversa. No hi ha entrades disponibles amb antelació, l’aforament és limitat i s’anirà completant a mesura que arribi la gent fins a estar complet.

Deixa un comentari